Весело и музикално на Ballantines MyBeatLive


Весело и музикално на Ballantines MyBeatLive

4220

Мнозина фенове на клубната музика вероятно се чувстват като мен тази сутрин - леко изморен, но приятно освежен от третото издание на Ballantine's MyBeatLive.

Първоначално мястото на 18-ия етаж в столичния хотел "Хемус" приличаше по-скоро на коктейлно събитие, в което музиката е на заден план и се приема като фон за разговори. Впоследствие премина през различни и градирани фази, докато не приключи с три дузини селектирани хора, събрани пред диджеите и скачащи в ритъм с вибриращия таван.

Музиката през цялата вечер беше пъстра и забавна, отговаряше на разнообразието от хора и стилове, които можеха да се открият в публиката. Зад пулта се изредиха Funkusion, Makopa, Emil Doesnt Drive и Brezo, които се вписаха в атмосферата за парти - всеки по своя си начин, но най-важното: с настроение и стил.

Партито наистина отлетя в друга - по-вихрена посока, когато на сцената се качиха Stefak и KinK, пуснаха вертолитите и разтърсиха тавана с прецизни басови канонади и блестящо инженерно изпълнение. Двамата имаха много заряд и съм сигурен, че партито щеше да продължи още много часове, извисявайки се над събуждаща се София, ако не беше определен вечерния час и трябваше да се разделим към 3 часа.

Освен невероятна гледка и могъщо озвучаване, станахме свидетели и на нова тенденция при промоутърките. Те бяха докарани с типичните за нашумялата напоследък  хипстърска вълна бутафорни очила с големи рамки и къси дънкови панталони.

Весело!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички