Голямата комбина Miguel Migs и Lisa Shaw в Ялта


Голямата комбина Miguel Migs и Lisa Shaw в Ялта

3656

Поредното интригуващо парти в афиша на "Ялта" предстои на 10 май, а главни действащи лица в него са Miguel Migs и Lisa Shaw.

Силен дийп хаус, идващ от сърцето на калифорнийския диджей, ще се вплете с кадифения глас на вокалистката за втори път в  популярния столичен клуб.

Lisa и Miguel работят по много съвместни проекти и са познати и на българската клубна сцена. Колаборацията им е мелодична и свежа, преплитайки соулфул хаус с плътния и неповторим вокал на Lisa Show.  

Miguel Migs излиза от дълбокия ъндърграунд на хаус музиката през 90-те години, за да се превърне в артист, който днес се издига над стилистичните ограничения по начин, който малцина владеят. Музикалните му вкусове не признават граници. Израснал с класически рок, блус, фънк и соул, той черпи вдъхновение още от регето и дъб музиката. Мигел е правил ремикси за знаменитости като Мейси Грей, Лайънъл Ричи и Бритни Спиърс, а в последния му албум звучат колаборации с джаз и боса-нова певицата Бебел Жилберто, реге легендата Half-Point и диско дивата Evelyn "Champagne" King.

Топъл, кадифен и страстен - това са само част от прилагателните, които описват гласа на певицата, текстописец и неосоул дива Lisa Shaw. Със стабилна кариера зад гърба си от почти две десетилетия, родената в Торонто певица, която случайно се озовава в Ню Йорк и така и никога не си тръгва, навлиза в ъндърграунд електронна сцена и вече е оставила своя отпечатък с парчета като "Аlways" и "Makin’ Love Makin’ Music".

Огромен емоционален заряд, красив и изчистен звук, мек, топъл и страстен глас – ето това обещават именитите гости на присъстващите в "Ялта".
 
Билети за партито на цена от 20 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventgim, както и на място в клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички