Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Професионална бели денс танцьорка в България търси талант


Професионална бели денс танцьорка в България търси талант

4894

Свободните места за участие във финала "България търси талант" все повече намаляват, а кои от участниците ще се преборят за оставането си в последния етап, ще станат ясни от следващия епизод на предаването по bTV този четвъртък.

Изненадващи хиксове по време на изпълненията нямаше. Настроението сред журито беше много приповдигнато не само от участниците, но и от присъствието на Краси Радков. Както MySound.bg вече извести, той замени Любен Дилов-син тази седмица. Актьорът успя да допринесе за всеобщото настроение и да зарази присъстващите със своя позитивизъм и чувство за хумор. Забавлението се пренесе и извън ефира, когато по време на рекламите, членовете на журито освен с традиционната порция вицове, решиха да запълнят няколкото минути за почивка със селфи снимки.

Талантите, които взеха частие в третия полуфинал, впечатлиха всички зрители в залата и пред малкия екран с уменията и идеите, на които бяха заложили. Изпълнението на TC WORLD, съчетано с уникални визуалните ефекти, неразгадаемите фокуси на софийския футболист Велизар Бамбалов, асистиран от Асен Блатечки, и грандиозното изпълнение на ромския ПаваротиТомас Томов, накараха зрителите да онемеят. Шоколадовите момчета, София Арабаджиева и групата на Станислав, Томе и Алекс раздвижиха кръвта на зрители и жури, а щипка забавление към изпълнението си прибавиха членовете на Electra Crew. Известна доза разочарование поднесе бийтбокс триото Clock Time Beat, бойните изкуства на Ива Желязкова и вече оживялата булка от кастингите – Светлана Лесева. Какви ще са резултатите от тази надпревара, ще стане от 21.30 ч. на 1 май, когато участниците ще чуят присъдата на зрителите и журито. Но преди това е изявата на най-добрата професионалната бели денс танцьорка - Изида Янева.

И в празничните дни талантите няма да почиват.  Нови 10 участника ще премерят сили за място на финала и за наградата от 60 000 лв от 20.00 ч. на 5 май, понеделник. Небезизвестният пицар Радостин Кирилов отново ще завърти тестото във въздуха, но кулминацията в изпълнението му засега остава загадка. В понеделник на сцената ще излязат 10-годишната Мария Теохарова, Marching Band и "златната" четворка – Десислава, Миропка, Маринела и Николета. Предстои  изпълнение на трите акробатки Силвина, Моника и Евгения, Симеон Йорданов ще потанцува със зрителите, а Борис Панайотов ще се разкърши по пижама.

Вокална битка ще проведат Виолета Георгиева от Перник, 13-годишният Денис Теофиков и врачанката Никол Борисова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички