Почитаме рожденика Дейв Гахан в Деня на Европа


Почитаме рожденика Дейв Гахан в Деня на Европа

4218

Парти-концерт по случай рождения ден на вокалиста на британската банда Депеш Мод (Depeche Mode) - Дейв Гахан (Dave Gahan), и Деня на Европа предстои в Sofia Live Club на 9 май, петък.

Както MySound.bg нееднократно информира, лейбълът на DJ MO. - Invitro Booking, организира над 10 години празненство по случая на същата  дата.

Тази година специални гости на събитието ще са българските алтърнатив пионери P.I.F. със специален лайв трибют от кавъри на хитовете на прочутата британска формация. След пърформънса на Димо Стоянов и Ко. вечерта ще се превърне в пътешествие през времето със сета на DJ MO.

Ще прозвучат песни от албумите на Депеш Мод, а на видеостената ще се прожектират кпипове от официалните издания на групата.

Началният час на събитието е 20.00 часа. То ще започне със сет от по-непопулярни албумни и B-Side тракове от творчеството на британците и парчета от соловите проекти на техния фронтмен. В 23.00 стартира концертът на P.I.F., a в полунощ DJ MO. ще поеме щафетата, за да продължи с оригиналните хитове на Депеш чак до сутринта.

Вход: 10 лв. на място.

Още - на:
http://www.sofialiveclub.com/
https://www.facebook.com/DepecheModeBulgaria
https://www.facebook.com/events/696891140357273/?context=create&source=49

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички