10 нови бг песни с премиера на Годишните награди на БГ Радио 2014


10 нови бг песни с премиера на Годишните награди на БГ Радио 2014

5150

Гласуването, с което слушателите на БГ Радио определят победителите в  различичните категории за Годишните музикални награди на медията, приключва в полунощ днес, 8 май.

Всеки може да даде своя вот на gmn.bgradio.bg за предпочитан от него изпълнител, изпълнителка, дебют, дуо/трио, група, песен, текст, албум и видеоклип.

Както MySound.bg нееднократно информира, церемонията по раздаването на отличията, "Харесай българската музика" с БГ Радио, е на 9 май.

Повече от десет нови български песни ще имат премиера на галата, която ще се състои на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград. Югозападният град участва в обща кандидатура със София, Перник и Кюстендил за Европейска столица на културата 2019. Слушателите на БГ Радио ще станат преки участници в подготовката и репетициите за церемонията в специално радио студио "Преди старта" от площада, което стартира още в 15 ч. същия ден.

Точно в 21 ч. в Благоевград заедно с водещия Любо Киров, на сцената ще стъпят 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б. Т. Р., Графа, Дивна, Жана Бергендорф, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, VenZy.

Освен премиерите на новите песни, ще прозвучат и хитовете на изминалата година, които публиката вече хареса и за които гласува повече от месец на www.bgradio.bg.

Церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио е най-очакваното събитие от артисти и публика на родната музикална сцена над 10 години, а всяка година медията успява да събере на обща сцена най-ярките и любими изпълнители на България.

Галата ще бъде излъчена на живо по БГ Радио, а и по Нова от 22.00 ч. на 11 май, неделя.

Очаквайте скоро и уикенд с най-интересното от церемонията и по Сити ТВ, анонсираха организаторите. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички