Takeover: Nick Curly зад пулта в клуб Ялта на 17 май


Takeover: Nick Curly зад пулта в клуб Ялта на 17 май

4031

Идеи и музика ведно, контрол и свобода, стилови нюанси, независимост и колективен дух, синхрон, следващ три отделни линии, но една посока – така накратко можем да опишем първите, но доста уверени стъпки на проекта, стоящ зад името Takeover.

Точно на 17 май в Room 2 на столичния клуб "Ялта" предстои третото и много специално издание на събитието, в което редом до неговите създатели Liubo Ursini, Valdy и Philip Chernikov ще застане Nick Curly - един от най-харизматичните и обичани диджеи в последните години.

След като в началото на годината родните корифеи зад пулта обединиха своите идеи и музикални плановете, на клубния хоризонт у нас се появи Takeover. Осемчасовите груув сетове, дълбоките бас линии, премерената интимна светлина, алтернативният вход и гест лист селекцията паснаха идеално на визията и вайба на Room 2 на завеадението. Само няколко месеца след старта на проекта, той продължава да евoлюира и да превръща идеите на момчетата в реалност.

От 17 май стартира серия от няколко партита, в която триото ще покани някои от любимите си артисти за екслузивни сетове. Серията започва с Nick Curly, който между Time Warp и Ибиса ще посети и "Ялта".  

Немският диджей и продуцент Nick Curly (на снимката) влиза в пантеона на великите диджеи с участието си в "In The House Mix Series" на Defected. Това го изстрелва още по-нагоре, като лейбълът не само повторно издава дебютния му албум "Between The Lines", но и го подкрепя в реализирането на няколко доста успешни ремикса от чикагския хаус авторитет Larry Heard. Оттогава Nick е резидент на Ибиса с Kehakuma в Space, където определя звука на нощта в продължение на няколко години. Извън това той пуска на най-големите и световнопризнати фестивали, както и в едни от най-добрите клубове, включително Womb в Токио, Sonus Festival в Хърватска, D-Edge в Бразилия, Eastern Electrics Festival в Лондон, Love Family Park в Германия и Gypsy Club в Русия.

Ако откриваш себе си във всичко това и искаш да бъдеш "един за всички, всички за и до един", "обичаш да танцуваш на тъмни места" и мислиш, че "мобилния ти телефон няма място в ръцете ти", купи своя билет на цена от 20 лв. от мрежата на Eventim и "Ялта", приканиха от управата на популярния клуб.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички