Lenzman представя дебютния си албум на Outlook Launch Sofia


Lenzman представя дебютния си албум на Outlook Launch Sofia

4260

Столичният клуб Mixtape 5 ще се преобрази в малка крепост в чест на най-големия фестивал за басс музика в ЕвропаOutlook Festival.

Хедлайнер на второто издание на Outlook Launch Party Sofia, което ще се състои на 31 май, ще бъде един от най-талантливите liquid дръм-ен-бейс продуценти и диджеи  – Lenzman

Освен първа среща с едно от най-емблематичните имена на този стил, събитието ще бъде и важна спирка от световното турне на Lenzman, посветено на дългоочаквания му първи албум "Looking At The Stars", който излиза за лейбъла Metalheadz само две седмици след партито в София.

През последните няколко години артистът успя да се утвърди като един от най-вълнуващите представители на световната дръм-ен-бейс сцена. Отличава се с дълбоки и чувствени тракове, има колаборации с едни от най-добрите вокалисти и музиканти и не спира да експериментира с различните стилове.

За да бъде наистина фестивална атмосферата, дуетът Algoriddim & Ralee ще допълни вечерта с едночасов сет с нежни вокали на живо. Своя характерен звук ще демонстрират и момчетата от Future Sounds Оf SofiaPresize, Smartech, Robustus и Phirah.

Outlook Festival е празник на музикалната култура, представящ най-големите имена от басс и денс сцената. Outlook залага на най-добрата саундсистема, а бонус към всичко това е красотата на крепостта Punta Christo Pula, сгушенa сред Адриатическо море. За седмото си издание фестът в Хърватия ще бъде превзет от над 300 артисти, които ще пускат на 12 сцени сред античен амфитеатър и на 40 парти лодки.

Билети за Outlook Launch Sofia - в мрежата на Ticketpro по 15 лв. Цената на входа и в деня на събитието ще бъде 20 лв.

Уникалният номер на всеки отделен пропуск гарантира участие в томболата за два безплатни паса за Outlook Festival в Хърватия.
 

Event: www.facebook.com/events/1455400214675718/
FSS official: www.facebook.com/future.sounds.of.sofia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички