Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Томас Томов е победителят в третия сезон на България търси талант


Томас Томов е победителят в третия сезон на България търси талант

3922

Третият сезон на "България търси талант" приключи с тричасово грандиозно шоу.

Томас Томов от Дупница  - известен и като Ромския Павароти, спечели титлата "Талант на България" и сумата от 60 000 лв., връчени му лично от Главния изпълнителен директор на bTV г-н Павел Станчев.

Близо 1 млн. зрители стискаха палци на своите фаворити по време на финалния епизод на шоуто - безспорен фаворит на младите зрители на възраст 18 – 34 г., като разликата със следващата в класацията телевизия е внушителните 118%. За втора поредна година в рамките на шоуто бе връчена и купата на "Уеб талант на България". Победителите този сезон са момчетата от Electra Crew.

Това, което остана скрито за зрителите, бе царящото зад сцената напрежение, обхванало екипа и участниците. Броени часове преди живото предаване токът в залата спря заради проливните дъждове. В този момент репетиращата своето изпъление Косара Цонева остана висяща на трапеца и се наложи екипът да я свали с помощта на кран. По време на репетицията друг претендент за титлата – Бехайдин Симеонов, едва се задържа на сцената, но бързата реакция на член от екипа предотврати сериозна травма. В същото време екипът на шоуто бе изправен пред предизвикателството да се справи с вълната желаещи да присъстват на финала, някои от които се бяха сдобили с фалшиви покани. Липсата на електричество изправи на нокти и стилистите и гримьорите, които трябваше да се справят с гримовете и костюмите на всички участници, жури и водеща само за час.

Въпреки тези и други трудности живото предаване мина по вода. Участниците се подкрепяха един друг зад сцената и се окуражаваха взаимно. В залата пък ги подкрепяха част от отпадналите участници в шоуто, сред които богинята на танца на пилон и любимка на Асен - Венелина Господинова, певецът Константин Кучев, футболният магьосник Велизар Бамбалов и други. Сред гостите в залата бяха Дидо от D2, Мартен и Вики Терзийска, Ивана, която взе участие във вече традиционната selfi-сесия на Есил Дюран, Георги Лозанов и съпругата му, Параскева Джукелова и Виктор Божинов, Веселин Калановски, Краси Радков, Богдана Петрова, Кристина Арабаджиева, Ивайло Донков и много други. Като "застъпници" на част от талантите се изказаха Вера Маринова, Свилен от Остава и други.

Събитията на и зад сцената, както и близо 4-месечната съвместна работа с участниците, провокира журито на надпреварата да се ангажира с развитието на талантите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички