Последна информация за концерта на Vulture Industries


Последна информация за концерта на Vulture Industries

3504

Буквално часове ни делят от съвместния концерт на Vulture Industries, Dordeduh и Blutmond в София.

Tри от най-вълнуващите, иновативни и авангардни групи на екстремната сцена ще свирят в столичния клуб 8 Вall на 28 май по покана на Live & Loud..

Вратите на клуба ще бъдат отворени за посетители в 19.00 ч, а графикът по който ще излизат групите, е следният:
Blutmond        20.00 – 20.45
Dordeduh        21.00 – 22.15
Vulture Industries    22.30 – 23.45

По- долу може да видите и видеосъобщение за българските фенове от Bjørnar Nilsen - фронтмен на Vulture Industries
https://www.youtube.com/watch?v=VgL0Mgg4784&f

Билетите за събитието ще се продават единствено на входа на клуба и цената им ще е 25 лв.

Лица под 18 години влизат единствено с придружител и декларация за достъп на непълнолетни или родител, която може да намерите тук. Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.

Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана, ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.  Лица във видимо нетрезво или неадекватно състоние няма да бъдат допускани на концерта.

Vulture Industries е банда с над 10-годишна си история и стотици изпълнения на живо. Концертите на норвежките авангардисти са известни с техничността си и ексцентричните изпълнения на фронтмена Bjørnar E. Nilsen. Неговата сценична чудатост е привлякла безброй фенове на групата през годините. Групата издава третия си студиен албум "The Tower" в каталога на Season Оf Mist в края на миналата година. Музикантите помагат на HAPPY GORILLA DANCE COMPANY в техния проект  Turning Golem, който е отчасти експериментален – прогресив метъл концерт и отчасти театрално изпълнение.
Видеото към песента "Lost Among Liars", направено заедно с Chioreanu, взе участие в тазгодишния филмов фестивал Kort Аnd Kortkino в Норвегия.

Повече информация за Vulture Industries - на:

http://www.vulture-industries.net/

След 15 години на музикална отдаденост и иновативност в Negura Bunget, основателите и основни автори Hupogrammos и Sol Faur създават Dordeduh през 2009. Следвайки пътя, започнат с Negura Bunget, те разширяват музикалния си опит,  създавайки комбинация от визуална близост с блек метъла, традиционни фолклорни елементи и експериментален прогресив. Музикалната визия на Dordeduh се допълва от силната концепция, която може да бъде открита и в името бандата. То съчетава думата "Dor", което означава копнеж по нещо или дълбоко усещане за липсата на нещо, и думата "Duh", което означава дух.

Повече информация за Dordeduh - на:

https://www.facebook.com/Dordeduh

Още от самото си създаване през 2004, Blutmond никога не са искали да се придържат към рамките на конкретен музикален стил. Започвайки като блек метъл банда и издавайки първия си албум "Endzeit" (2006), Blutmond бързо добиват популярност заради откачените си и провокативни концертни изпълнения. Това обаче, освен че им носи популярност в цяла Европа, ги кара да направят и нещо по-емоционално и откровено. Със следващите си два албума "Thirteen Urban Ways 4 Groovy Bohemian Days" (2010) и "The Revolution Is Dead! (2012) музикантите показват, че са поели по по-авангарден път и видимо се стараят да се откроят съвсем ясно.

Повече информация за Blutmond - на:

https://www.facebook.com/blutmond.official

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички