Sharam, Hot Since 82 и Sander Van Doorn зад пулта в Ялта


Sharam, Hot Since 82 и Sander Van Doorn  зад пулта в Ялта

4070

Юни идва по-силен от всякога за столичния клуб "Ялта".

Точно преди родните ценители на електронния саунд да пренесат серията от партита, част от Solar Summer  в разгара на лятото на Cacao Beach, им предстои неустоима музикална програма на столичен терен.

Тя стартира на 6 юни с мощна приливна хип-хоп вълна от изток с участието на East Coast Cash Crew, Hoodini, Криминал, Bugs и N.A.S.O. Н 7 юни се пренасяме в парка на летище София, за да посрещнем самостоятелното 3-часово шоу на Тiesto. Музикалните вибрации продължават на 13 юни заедно с половинката oт дуото Deep DishSharam. На 21 юни прогнозата за времето предвижда необичайно високи температури, предизвикани от гостуването на Hot Since 82. Закриващото са сезона парти в столицата е поверено на Sander Van Doorn, който ще застъпи зад пулта в "Ялта" в късните часове на 27 юни.

ХИП-ХОП ПАРТИ

Рап от източната част ще залее столицата на 6 юни със солените рими на E.C.C.C, Hoodini & Криминал. Не знаем "Кой ще кара колата" до "Ялта", но момчетата обещават, че няма да "станат и да се махнат" до ранни зори. Диан Каличин (Каската), Никола Нанев (Гаржока) и Георги Нищелков (El Patrone) ще пристигнат директно от Бургас в компанията на Hoodini & Криминал. След себе си те ще повлекат и оставят гарантирано тежки рими в типичния си ироничен стил, осмиващ действителността във всичките ѝ форми. "Дори да няма кой да кара", все някой ще ги докара, за да концентрират бургаските вечери в една бурна софийска нощ.

TIESTO

След дългогодишно отсъствие от софийската клубна сцена, Tiesto се завръща с внушително самостоятелно парти на 7 юни на летище София/ Терминал 2. Номинация за "Грами", много MTV отличия, 3 пъти носител на приза Диджей № 1 в света, участие в церемонията по откриване на Олимпийските игри в Атина през 2004 и дори восъчен двойник в музея на Мадам Тюсо – това е малка част от постиженията, с които може да се похвали знаменитият гост. Първият диджей, който прави самостоятелно шоу пред 25 000, сега пристига и остава на летище София за грандиозно парти и над 3-часов сет – нещо което прави само на специални локации и единични събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, Tiesto ще представи най-доброто, на което е способен.

SHARAM

Отвъд добре познатата роля като половинката oт тандема Deep  Dish, Sharam изпъква и с изключително успешна самостоятелна кариера. Неговите сетове следват уменията и качествата, които той натрупва през годините като продуцент. Това личи в синглите “The One” feat. Daniel Bedingfield, “She Came Along” feat Kid Cudi, “Crazi”, “Texi” и “Don’t Say A Word“, PATT (Party All The Time)”. Паралелно с това носителят на "Грами" използва собствения си лейбъл Yoshitoshi като средство за насърчаване и развитие на нови таланти. Неговата последователност и неподправен стил владеят световната музикална сцена все по-силно с всяка изминала година.

HOT SINCE 82

Daley Padley, криещ се зад псевдонима Hot Since 82, e от артистите, които буквално преоткриват музиката. През 2007 той се оттегля от сцената с нагласата, че, ако обичаш нещо наистина силно, трябва да го пуснеш, без да осъзнава, че няколко години по-късно то ще се върне обратно към него като бумеранг. В момента Hot Since 82 е един от най-популярните артисти във Великобритания. Неговият дийп хаус е оценен от лейбъли като Get Physical, Moda Black, Noir Music, Defected. Тракът "Let It Ride" става емблематичен за Ибиса през 2011. Успехът на ремиксите на парчетата на Green Velvet ("Bigger Than Prince“), на Rudimental ("Right Here“, Yousef „Beg“), както и компилацията "Little Black Book", върви ръка за ръка с участията му в партита на Richie Hawtin - ЕNTER, Footwork в Торонто, Watergate в Берлин, Warung в Бразилия. През последната година Daley определено набира невероятна скорост и заряд, доказвайки се като един от най-талантливите диджеи.

SANDER VAN DOORN

Считан от мнозина за музикален гений, Sander Van Doorn без съмнение е един от най-влиятелните артисти на електронната сцена, синоним на съвършенството не само като диджей, но и продуцент. С два албума - последният от които "Eleve11" (2011), редица хитове и сингли, разпродадени билети за участията му в цял свят, както и успешния лейбъл Doorn Records, Sander ще бъде специален гост на последното парти в "Ялта" нa 27 юни, преди откриването на летния сезон на Cacao Beach.

Билети за събитията - в мрежата на Eventim и в "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички