Големият финал на Като две капки вода е довечера


Големият финал на Като две капки вода е довечера

3717

Един от четиримата финалисти в "Като две капки вода" ще грабне голямата награда на шоуто, чийто финал предстои по Нова от 20.00 ч. довечера.

Неве, Нети, Стефания или Къци ще заслужи първото място и ще се вози в чисто нов автомобил.

Вотът на зрителите ще реши кой се е справил най-добре, а гласуването досега няма да бъде зачетено – който се представи най-добре според зрителите, ще стане победител във втория сезон на шоуто.
 
Тодор Колев за Къци, Ицо Хазарта за Стефания, Сара Брайтман за Нети и Александра Бърк за Неве – това ще бъдат образите, с които те ще впечатлят своите фенове.

Годишните награди на "Като две капки вода" пък ще раздадат Зуека и Рачков на всички заслужили тази година. Някой ще грабне титлите "Мис секси", "Мистър Сървайвър", а в журито ще бъдат раздадени наградите "Най-дълъг коментар" и "Най-компетентен коментар". Четиримата отападнали също ще се изявят в дуети за последно. Павел и Иво ще бъдат Джордж Майкъл и Елтън Джон, а Деян и Мая - дует КариZма.

Невероятно изпълнение, което върна зрителите в миналия век, осигури първото място на Мая Бежанска в предишното издание на шоуто. Чарли Чаплин и песента му от филма "Модерни времена" впечатли зрителите и те я посочиха за свой фаворит. Въпреки че спечели, това не повлия на генерално класиране. Иво Танев пък беше предпочетен от журито за образа си на Коцето-Калки и хита му "Връх в океана", но остана на третото място. Стефания вдигна на крака всички с "Happy" на Pharell Williams, a Павел разчуства дамската аудитория с "Bed Of Roses" на Бон Джоуви.

Трите последни места останаха за Деян в дъното на класацията за Ела Фицджералд, следван от Неве за Twisted Sister и Нети за Емил Димитров.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички