Неве е победителят в Като две капки вода


Неве е победителят в Като две капки вода

3965

Безспорният победител във втория сезон на "Като две капки вода" по Нова е Невена Бозукова.

След 13 трансформации, трудни образи, много упоритост и винаги безупречна в своите изпълнения, тя  се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място на големия финал снощи. Неве взе и специално изработената стауетка от световноизвестния наш художник и скулптор Ставри Калинов в категорията "Мис Еволюция". Тя благодари на целия екип за неповторимото забавление и неуморния труд, който положи през тези три месеца. Нейното изпълнение на "Алелуя" на Александра Бърк изправи публиката на крака, а тя през сълзи го посвети на баща си.

В сутрешния блок на Нова "Здравей, България" Неве обяви, че дава наградата - чисто нов лек автомобил, на дъщеря си.

Втори остана Къци Вапцаров, който изпълни вечния хит "Черно море" на Тодор Колев. Специално за финалния си образ Къци изгледа всички филми и лайфове на Тодор Колев и дори отиде на уроци по цигулка при Веско Ешкенази. Той грабна и приза "Мистър 100 лица".

Третото място зрителите отредиха за Стефания, която взриви публиката с актуалното парче на Ицо Хазарта - "Хип-хоп". При нея отиде и призът за "Най-добра трансформация" за образа ѝ на Ваня Костова.

Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и "Time To Say Goodbye". "Ти си едно гласище" - коментира Маги, а Хилда добави, че е впечатлена от начина, по който винаги имитира енергията на дадения изпълнител. Освен място в класацията, Нети грабна и специалния приз - "Най-добро сценично поведение".

Останалите призове бяха връчени на: "Най-добра трансформация" – Деян за образа си на Дони. "Черно и бяло" отиде при Мая за Едит Пиаф, "Най-добра смяна на пола мъж - жена" – за Иво Танев за Алла Пугачова. Най-верният фен се оказа ко-водещата на "На кафе"Джуджи, която получи покани за следващия сезон на шоуто. "Мис и мистър секси" бяха присъдени на Милица и Павел. "Мистър Сървайвър" стана Юлиан Константинов, най-дългия коментар заслужи Маги Халваджиян, а най-компетентен – Хилда.
Водещите Зуека и Рачков приеха приз за второстепенна роля.

Снощи видяхме и първите дуети на участниците – Мая и Деян бяха дует КариZма, а Павел и ИвоДжордж Майкъл и Елтън Джон.

Повече от 130 образа, които представиха участниците, 2 000 часа репетиции и над 500 часа, прекарани на гримьорските столове. Над 200 кг. гипс послужиха за изработването на специални маски за превъплъщенията, както и повече от 4 килограма боя за аерограф, с която сменяха цвета на кожата.

В историята на шоуто останаха над 750 костюма и над 750 детайли от силикон и фоам латекс. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички