Кик старт за приключението Cacao Beach Club на 14 юни


Кик старт за приключението Cacao Beach Club на 14 юни

4225

Cacao Beach Club се завръща повече от интригуващо за новия летен сезон на 14 юни.

На специалното кик-старт парти ще се развихрят DJ Silver, DJane Koki и 5Prirte, които обещават на купонджиите вълнуваща нощ под звездите на плажа. Именно те ще дадат официален старт на програмата за юни. Месецът ще премине под знака на силна музикална програма, вълни от положителни емоции и споделени изгреви, уверяват традиционните организатори на фиестата от популярния столичен клуб "Ялта".

DJane Koki е най-добрата българска дама зад пулта на 2012. Стартирала кариерата си преди 8 години, тя успя да покори най-големите клубове не само в България, а и в Италия, Великобритания и Македония. Нейният първи самостоятелен авторски трак "Dismiss" бе включен в промо миксa на забележителния дийп хаус продуцент Kolombo.

Заедно с нея на пулта ще застане и Silver, с когото през 2012 са поканени за първи  път да участват в едно от значимите електронни събития в света: Amsterdam Dance Event. Започнал кариерата си едва на 14 години, диджеят залага на стил, миксващ хип-хоп, фънк и соулфул хаус, но от 2004 се концентрира върху хауса. Silver се изявява и като радиоводещ. Шоуто Addicted To Music е съвместен проект с DJane Koki, спечелил награда за най-добро радиошоу в България две поредни години (2010 и 2011).

Музикалните вибрации на кик-старт партито ще бъдат засилени и от яркото присъствие на 5Prite. Той доби популярност на българската хаус сцена като един от резидентите на FLY партита в "Ялта". Чувства се еднакво комфортно пускайки  ню диско, дийп хаус и тек хаус. Един от последните му проекти – ремиксът на кавъра на "Get Lucky" на Daft Punk, успява да задържи позицията си в Топ 20 на Beatport.

Разгарът на лято 2014 ще настъпи с парти за July Morning парти на Cacao Beach Club на 30 юни. Посетителите ще посрещнат изгрева с музиката на Kaiski и DJ Dеso - новата изкушаваща колаборация от резидент диджеите на клуба. Dеso e познат от клубната сцена от над 20 години: пускал e в едни от най-култовите заведения в София. Имал е честта да работи рамо до рамо с  много от големите имена на електронната сцена в световен мащаб. Тракът му "Nobody" - една от най-популярните български продукции през лятото на 2013, ще прозвучи и в нощта на 30 юни.

За да допълни магията при посрещането на изгрева, зад пулта ще застане и Kaiski. Вече 10 години в своите сетове и авторски продукции диджеят и продуцент залага на различни жанрове на съвременния клубен саунд – от дийп хаус и ню диско, до неговите по-твърди вариации. Музиката му е съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Входът на официалното откриване на 14 юни ще бъде свободен, билети за July Morning на 30 юни на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Цялата програма на Cacao Beach Club за юни - на:
www.cacaobeach.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички