Проджект мениджърка в IT компания у нас записа антистрес песен


Проджект мениджърка в IT компания у нас записа антистрес песен

4537

Младата певица Бо Стоянова, която в корпоративния свят е позната като проджект мениджър в IT компания, записа песен, вдъхновена от живота в офиса.

Парчето - тематично кръстено "Стрес", съвместен проект с хип-хоп групата NoComment, ще бъде представено в столичния клуб Sugar от 20.00 ч. на 11 юни, сряда.

Музиката и аранжиментът са дело на Борислав Константинов (No Comment), който е и съавтор на текста заедно с Бо Стоянова, а записите са направени в тяхното студио с допълнителна обработка на Бате Пешо (Studio Buster).

Видеото с черно-бяла визия и динамичен монтаж дава по-различна гледна точка на стреса, с който е изпълнен заобикалящият ни свят.

Клипът е дело на Павел Павлов, отговорен както за режисурата, така и за заснемането и монтажа.

Това е първата песен с поп привкус на Бо Стоянова, която, въпреки че все още приема музиката като хоби, има впечатляваща дискография от над 30 дъбстеп и дръм-ен-бейс тракове, а личните й музикални вкусове винаги дърпат саунда на парчетата в посока джаз, фънк, хип-хоп и соул с британски привкус.

No Comment са едни от младите хип-хоп артисти на сцената у нас с различно и съвременно звучене. Бандата нашумя преди няколко месеца с хита си "Okay Thе Remix" заедно с Играта, Pavell & Venci Venc' и X.

Премиерата на клипа "Стрес" в интернет ще е след броени дни, веднага след като Бо Стоянова и No Comment презентират видеото официално в клуб Sugar.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички