Графа тръгва на лятно турне


Графа тръгва на лятно турне

3736

Графа не спира да "движи на пълни обороти" с последния си сингъл "Закъснявам, човек", който само месец след появата си превърна в един от най-популярните в българския ефир.

Както MySound.bg вече извести, в изпълнението участват и новата звезда на "Монте Мюзик" Прея и шампионката по бийтбокс Печенката.

Според автора на песента Графа всеки може да интерпретира текста по свой начин и открие в него нещо за себе си. "Закъснявам, човек" те кара да се замислиш дали задръстванията са само на пътя и дали самите ние не сме причината да стоим и зацикляме на едно място. И в това парче, както и във всички останали песни в репертоара на Графа, свежото настроение, оптимизмът и перфектното музикално изпълнение заразяват феновете.

Лятното клубно турне на Графа заедно с DJ Borche, Tea и Венци Трифонов от Teabo започва в началото на юли. Преди това обаче техните почитатели могат да ги видят на живо в Bedroom Premium в София на 12 юни, където Графа съвсем навреме и без никакво закъснение ще представи много от своите нови и по-стари парчета.

Подгряващ диджей на партито ще бъде резиденът на клуба DJ Gorro.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички