Фондацията със специални гости в Арена Армеец през ноември


Фондацията със специални гости в Арена Армеец през ноември

3880

Билетите за големия концерт на Фондацията в столичната зала "Арена Армеец"са в продажба.

Както MySound.bg вече огласи, Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански събират своите почитатели на 10 ноември.

Датата за събитието бе обявена лично от Дони по време на суперуспешния концерт на групата в НДК тази през пролет. Тогава "Супергрупата на България", както мнозина заслужено я наричат, развълнува и докосна сърцата на над 4 000 души обичащи хубавата и стойностна българска музика.

Музикантите ще зарадват още повече свои фенове в зала "Арена Армеец", а на сцената освен петимата ще стъпят още членове на ФСБ и Щурците, известиха организаторите от "Артишок".

Билети за концерта могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и от Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец", вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, книжен център "Гринуич", "На тъмно", а в работно време и от офиса на "Тикетпортал" – ул. ”Цар Иван Шишман" №7.
 
Цената на билет за терена е 35 лв, а за седящо място (без значение от сектора в залата) - 40 лв.

Концертът ще бъде предшестван от сериозно турне на Фондацията през есента в САЩ и Канада, където хубавата българска музика ще "срещне" и хиляди наши сънародници зад океана.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички