Йоанна Драгнева с премиера на нова песен на благотворителна изява


Йоанна Драгнева с премиера на нова песен на благотворителна изява

3775

Йоанна Драгнева ще бъде водеща на благотворителния концерт "Не на насилието срещу деца", който ще се състои пред Народния театър "Иван Вазов" от 18.00 ч. на 12 юни.
              
Тази година инициативата се фокусира върху насилието между деца, агресията върху малолетни и непълнолетни граждани в семейна среда, както и върху проблема с кибертормоза между деца в училищна възраст. Инициативата е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и Агенцията за закрила на детето.

Йоанна Драгнева, Жана Бергендорф, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc', Васко Иванов - Dexter, Белослава, Сантра, Богомил, Voice Оf Boys и Donna ще кажат с песен "Не на насилието върху деца".

На събитието ще се състои премиерата на новата песен на Драгнева - "Силен и див". Парчето е по музика и аранжимент на Петър Костов, а  текстът е на самата изпълнителка. "Силен и див" е записана със специалното участие на Калин Вельов който се изявява на малък барабан.

Освен като певица и музикант, Йоанна Драгнева работи и като музикотерапевт с деца със специфични потребности. Изпълнителката развива благотворителна дейност в много сфери.

През изминалата година тя стартира инициативата за набиране на средства за сложна гръбначно-мозъчна операция на талантливия худжник Антон Божилов, прикован в инвалидна количка. В края на октомври 2013 средствата бяха събрани и Тони се върна от Германия, където беше направена спиналната интервенция. Въпреки тежкото и продължително възстановяване, за което немските специалисти предупреждават, резултатите вече са налице и с всеки изминал ден състоянието на Тони видимо се подобрява.

Йоанна Драгнева даде началото и на друга благотворителна инициатива - за закупуване на апаратура за командно дишане и специализирана инвалидна количка за Ники Божиков от Калофер, който страда от тежкото заболяване мускулна дистрофия. Кампанията  увлече още много хора с добри сърца и приключи успешно малко след гостуването на изпълнителката в "Шоуто на Слави".

Йоанна Драгнева
Offiicial youtube channel:
https://www.youtube.com/channel/UCBKsexNaFqA_O7BocO_pxPg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички