Мери Бойс Бенд представиха Телефонът звъни сред гръм и мълнии


Мери Бойс Бенд представиха Телефонът звъни сред гръм и мълнии

5087

Уж трябваше да е скромна премиера в затворен кръг за журналисти и приятели, а тя стана една ...

На "Телефонът звъни" - новото видео на Мери Бойс Бенд, ще му върви не като по вода, а като по порой. Буквално минута след като беше видяно за първи път от около три дузини "специални", над София стана страшно. Десетина гръмотевици "вълча порода" първо се опитаха да съборят НДК-то, оставяйки половината център без интернет. А после като се бъгна ВиК-то на намусеното небе, и като шурна оня ми ти порой. Та, ситуацията стана "нойска" чак!

В това време на сухо в P.S.Food & Drinks (бул. "Витоша" 85), се лееха вина и се въртяха клипове на една от най-обичаните български поп-рок групи в последните близо 20 години.

Почти всички важни медии бяха на линия (и сушина), роднини на музикантите и ударни части от бандите Б.Т.Р. и Хоризонт. Че и "синият талисман" София. Разбира се, на събитието бе и основната звезда в клипа "Телефонът звъни" - красивата Славена Вътова.

Новият сингъл и видео е поредното свежо и приятно парче на Мери Бойс Бенд, един от онези "готови хитове", каквито само Мария Мутафчиева умее да пише. Песента е клипирана за има-няма две седмици от гуруто в бранша Васил Стефанов, а визията на бандата е силно осемдесетарска с облекла в пъстри цветове на чисто бял фон.

Напълно заслужено, филмираната версия на "Телефонът звъни" беше извикана и на бис (да, вече има такова понятие и при видеопремиерите) и се завъртя още поне 5-6 пъти, докато горе на небето на оня блондин бог Тор му свърши фитнес програмата.

И, докато се усетим, повече от три часа отлетели сред сладки приказки в сряда вечер. Винаги лъчезарната Мери заяви специално за MySound.bg, че ще е адски щастлива, ако някой ден чуе телефон на непознат или познат човек да зазвъни именно с мелодията на "Телефонът звъни".

Тогава мисията на това парче ще е напълно завършена!

Видеото на "Телефонът звъни" в официалния канал на Мери Бойс Бенд в YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=GsxY0FZ4xt8&list=PLN5ipBwdRZ1wiiP3SbU887ZAoAby6yG6u&feature=share&index=24

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички