Повече бас отколкото място!


Повече бас отколкото място!

3724

Продължителната програма на летния дръм и бас фестивал Broken Balkanz на открито, организиран от тридиционно от H.M.S.U. край София, изглежда внушително.

Четиринадесето издание на ежегодното събитие ще събере феновете за купон под открито небе в продължение на повече от 40 часа без прекъсване от 27 до 29 юни. В полите на Витоша ще бъдат приветствани 16 госта от региона и света, а родните участници са избрани сред най-заслужилите в жанра. Мястото е "Стамболова поляна" в непосредствена близост до хижа "Момина скала" над местността Морените.

"На практика място в програмата вече няма", споделя Мартин Попов - програмен директор на фестивала. "Наистина искаме да включим всички желаещи, но в последните години в България дръм-ен-бейс музиката придоби особена популярност, съответно и броят на изпълнителите се повиши", поясни той. На фестивала ще се изявят едни от големите имена на международната сцена в момента, при това точно след като издадоха някои от най-силните си албум и сингли. Сред тях са бразилецът S.P.Y от Hospital Records, любимците на Skrillex - британецът TC и руснаците от Teddy Killerz, както и легендарният унгарец Chris.Su., популярен колкото като индивидуален артист, толкова и като член на формацията Tactile. "Имаме съществено международно участие и от всички държави на Балканския полуостров и съвсем естествено освен тях избираме най-утвърдените диджеи и изпълнители в жанра у нас. Отново организирахме и състезание за млади надежди, победителят от което ще спечели ключово място в програмата", допълва Попов.

България днес е своеобразен център на тази относително нова култура - именно тук се провежда единственият балкански фестивал за дръм-ен-бейс - Broken Balkanz. Със своите участия и албуми родните изпълнители придобиват все по-голяма популярност на световната сцена. Без съмнение една от причините е и дейността на Hard Music Аnd Sounds United. За своите повече от 15 години съществуване, музикалното движение организира над 350 събития с участието на над 250 международни артисти от различен ранг.

Качеството на летния фестивал Broken Balkanz както винаги е безкомпромисно, а за реализацията помагат и непринудени доброжелатели и доброволци. За обезпечаване сигурността на посетителите се работи в тясна връзка с дирекция ПП Витоша и Столична община, които са партньори на мероприятието.

На събитието ще бъде представена и нова саундсистема с допълнителна мощност: комбинация от масивен звук и светлина с обща мощност над 60 KW, конкурираща смело световните фестивали.

Повече информация - на:

http://fest.hmsu.org
https://www.facebook.com/events/413526418784913/
http://fb.com/brokenbalkanz
http://fb.com/hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички