Финалът на Get Famous 3 е в клуб Blender


Финалът на Get Famous 3 е в клуб Blender

3859

Радио Nova дава шанс на млади диджеи да се изявят в ефира на медията и на клубната сцена в България за трета поредна година.

Финалът на кампанията на медията и Puma - Get Famous 3, ще се състои в столичния клуб Blender на 13 юни, петък.

За месец повече от 200 слушатели качиха авторските си сетове на чисто новия сайт www.radionova.bg с надеждата именно техният микс да прозвучи в ефира на любимото им радио на 101. 7 FM.

Създателите на трите най-добри сета ще се борят за първото място на живо от 20.00 часа. Там всеки от тях ще се представи с 30-минутна селекция.

Жури с представители от радио Nova, Puma и Music Shop Ellectrica ще определи победителя на място в Blender. Достъпът до партито е без вход за слушателите на радио Nova, като след финала на Get Famous 3 гостите ще имат възможността да останат в клуба и да станат част от партито Exit Adventure Bulgaria с хедлайнър James Zabiela.

Освен че ще чуе своя микс на 101.7 FM и на www.radionova.bg, редом със сетовете на легендарни имена като Armin van Buuren, Carl Cox, Roger Sanchez и Mark Knight, победителят ще спечели ваучер за облекло Puma на стойност 600 лв., едногодишна карта за намаление –25% за магазините на Puma, както и професионален контролер Pioneer DDJ-WeGo, предоставен от Music Shop Ellectrica.

Още информация - на: www.radionova.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички