Sarah Brightman с първи концерт в България


Sarah Brightman с първи концерт в България

3737

Sarah Brightman ще изнесе първия си концерт в България в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 12 ноември.

Най-продаваното женско сопрано пристига като част от световното турне Sarah – Greatest Hits Tour по покана на "Карма Евентс" със съдействието на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Sarah Brightman е звезда от международен ранг, адмирирана за своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), както и за впечатляващите си актьорски и танцови изяви. С над 30 милиона продадени копия в цял свят и 11 албума, изпълнителката на "Time To Say Goodbye" в дует с италианския тенор Андреа Бочели и "The Phantom Of The Opera" с Антонио Бандерас, има несравними постижения и отличия и е всепризната като един от най-значимите артисти на нашето време. Sarah е и първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските игри – "Amigos Para Siempre" с José Carreras (Барселона, 1992) и "You And Me" с Liu Huan (Пекин, 2008).

"Аз не съм мечтател. Аз съм преследвач на мечти", споделя певицата. И това не са просто думи – вече над 30 години талантливата британка безспирно и страстно преследва артистичните си цели в търсене на нови креативни измерения в музиката. Освен с магнетичния си и удивителен глас, Sarah е известна и с красивите си музикални спектакли, потапящи в удивително и неповторимо изживяване.

Билетите за събитието ще бъдат в продажба от четвъртък, 19 юни, в мрежата на Eventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", на цени от 80 до 150 лв.



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички