Суинг на колела


Суинг на колела

3837

Първото издание на Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party e вече в историята.

Идва ред на нова порция страхотна музика, винтидж мода и спиращи дъха танци.  Тандемът The Smugglеrs Cоllеctivе отново кани на емблематичното парти в сърцето на един от най-красивите столични паркове тази неделя, 22 юни.

Второто събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club ще бъде по-различно от останалите. В емблематичната градина на "Once Upon A Time ... Biblioteka", Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе  присъстващите в Златната ера на суинга и рок-ен-рола за един следобед, изпълнен с много музика, танци и прохладни коктейли. Но, освен добре познатите на феновете на винтидж културата дейности и атракции, този път специално внимание ще бъде обърнато на велосипедистите.

Преди старта на събитието ще бъде организирана ретро вело разходка из София. Всички любители на велосипедите, собствениците на винтидж модели или нестандартни машини, са добре дошли. Разходката ще започне в 14.30 ч. от пилоните пред НДК. След старта си ще обиколи централната част на града и ще завърши зад Националната библиотека.

Именно там, сред поляните и вековните дървета на реставрираната градина,  посетителите ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от суинг, джаз, рок-ен-рол, рокабили и дуу-уоп музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от Тhe Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи и:

- Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд с ефектна ретро прическа и грим.
- Базар с много щандове с ретро аксесоари, бижута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки.
- Разхлаждащи напитки и коктейли.
- Голям щанд с вкусни къпкейкове на Take A Cake.
- Гостите на винтидж пикника ще имат възможност да поспортуват с федербал, волейбол, скачане на въже, фризби, тенис на маса и други.
- Всички желаещи ще могат да се впуснат във вихъра на танца и да научат основни стъпки по време на тематичния 50’s Rockabilly Jive уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

Вход свободен.

За повече подробности около събитието, вело разходката, както и за музикално и модно вдъхновение следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1430059363924759/

Партито е достъпно за домашни любимци при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината.

Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще започне в 15.00 ч.

"Once Upon A Time ... Biblioteka" (Summer Garden) се намира на гърба на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий".

Събитието се осъществява с разхлаждащата подкрепа на Somersby.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички