Живей активно! С българските звезди на 22 юни


Живей активно! С българските звезди на 22 юни

3673

Инициативата Живей активно! на Нестле България събира на една сцена Рафи и Жана Бергендорф, които заедно ще  живеят активно в София на 22 юни.

Победителите от двата сезона на X Factor са само малка част от звездите, които подкрепят деветото издание на инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот. Тя се организира в партньорство със Столичната община и е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

Традиционният пешеходен поход от НДК ще отведе любителите на физическата активност в Южния парк, където ще имат възможност да се забавляват на 9 локации. Сред изпълнителите, които са част от традиционния концерт, закриващ събитието, са и Теодора Цончева, Део, Лео, Skiller (на снимката), Павел и Венци Венц.

На голямата сцена в Южния парк за феновете ще прозвучи премиерно и дебютното парче най-харесвания от дамите участник в X Factor 2013 Мартин Котрулев. Младият изпълнител е създал  "To A Dream" съвместно с Георги Георгиев - Майката – българинът, с когото са работили продуцентите на Лейди Гага, правил е ремикси за Джамирокуай и Линкин Парк, а от скоро работи и с лейбъла на сензацията Avicii. Безплатни уроци ще изнесат световният шампион по бийтбокс Skiller и майсторът на перкусиите Калин Вельов.

Личен пример за активен начин на живот за поредна година ще дадат и цяла плеяда спортни звезди. Сани Жекова ще се качи на колело и ще поведе в 10.00 ч. велошествието от театър "София" до НДК, а към тях могат да се присъединят и почитателите на ролери, тротинетки и скейтборд. Олимпийската шампионка Тереза Маринова ще поведе бягане с препятствия по бул. "Витоша" от ул."Солунска" до НДК, а на локацията "Здрави деца" в Южния парк ще води и състезания по лека атлетика за деца. В пешеходния поход ще се включи и Йордан Йовчев, а Евгени Иванов-Пушката ще бъде съдия и учител във волейболните състезания.

Живей активно! ще предложи възможност на всеки, който се интересува от балансирано хранене, да научи повече от специалистта по хранене - д-р Райна Стоянова, и да чуе нейните полезни съвети за поддържане на добро здраве. Лекции по хранене за родители и професионални консултации по хранене от нутриционист ще се проведат на локацията Живей активно! Кулинарни демонстрации и консултации ще проведе Йоли от 24Kitchen.

Инициативата стартира пред НДК от 10.00 ч. на 22 юни пешеходен поход към Южния парк, където на различни локации всеки има възможност да се включи в игрите, да спечели страхотни награди и да се зареди с много положителни емоции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички