Какво да очакваме от сцените на Фестивала на цветовете


Какво да очакваме от сцените на Фестивала на цветовете

3690

Вратите на столичния стадион "Академик" ще бъдат отворени за посетителите на Фестивала на цветовете в 13.30 часа тази събота.

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието ще предложи ден с емоции от цветове, музика и танци.

На музикалната сцена ще се качат Indivision, DJ Sash!, The Offenders, Ketaloco, нашумелите родни поп изпълнителки Веси Бонева, Михаел Филева и Дивна, които ще задават музикалния ритъм по време на целия фестивален ден.

За посетителите са подготвени разнообразни работилници и ателиета, които ще им представят характерни за индийската култура танци, традиции и духовни практики. Магията на индийския танц ще бъде представена в работилница по индийски танци от едни от най-популярните имена - Капка Кумар и Тереза Георгиева. Те ще покажат как чрез индийските танци човек може да се освободи от стреса и да се зареди с положителна енергия и любов. Специално време ще бъде отделено и на индийската култура и рисуването с къна, представени от Стела Христова - Сачи, занимаваща с изследвания в областта на индийската култура, себепознание и йога. Предвиден е и кът за всички, които искат отблизо да се запознаят с техники за медиатция и сахаджа йога. Почитателите на индийската кухня пък ще могат да опитат на място любими традиционни индийски ястия, приготвени от индийския готвач Пракаш Мишра, собственик на ресторант "Шафран".

Във фън зоната артисти от различни сфери ще представят своето изкуство. Ще има изненади за феновете на татуировките, стрийт пейтинга и оргигамите. Веломаниаците ще могат да получат съвети на място от работлницата на DRAG, а феновете на фрий ръна ще видят на живо изпълненията на Freerun Bulgaria. Огненото шоу на българския театър на огъня и сенките, покорил Glastonbury Fest Fireter, ще придаде магическа нотка в атмосферата на фестивала.

Освен че ще се потопят в света на цветовете, музиката и танците, всички, които посетят събитието, ще могат да си купят и нещо за спомен от ранообразието от бижута, дрехи и аксесоари в шатрите на BazArt.bg и Incredible India.

Билети за Фестивала на цветовете се продават и в деня на събитието на касата в зала "Фестивална".

Фейсбук страницата на събитието:   
https://www.facebook.com/events/816197881730307/?ref=22

Линк към уебсайта на Eventim за продажба на билети:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/festival-na-cvetovete-sofia-academik-stadium-351259/event.html#

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички