Часове до началото на Kavarna Rock Fest 2014


Часове до началото на Kavarna Rock Fest 2014

3880

Най-голямото рок шоу на Балканите - Kavarna Rock 2014, започва с уникалния за историята на фестивала черноморски рок конкурс - Kavarna Battle Band, на 27 юни.

Както MySound.bg нееднократно писа, основната програма на събитието предстои на 28 и 29 юни. За пореден път фестът ще се проведе на футболния стадион на морския град. Деветото издание на Kavarna Rock ще взриви феновете повече от всякога, категорични са организаторите.

Обичаната шведска група Europe ще бъде хедлайнър в събота, 28 юни. Рокаджиите заемат челни позиции в списъците на повечето организатори на фестивали и остават любима банда на многобройните българските фенове. Музикантите са познати не само с колосалните си хитове, но и с факта, че са в крачка със съвременното звучене, участвайки като хедлайнър на някои от най-големите фестивали. Шведите ще посетят България след турнето си във Великобритания заедно с Foreigner тази пролет.

По желание на родните почитатели Helloween (които бяха част от първото издание на "Каварна Рок Фест") ще се завърнат в като хедлайнър в неделя, 29 юни. Изявите на бандата на фестивали от ранга на Wacken, Bang Your Head, Masters Of Rock, заедно с предварително изкупените билети за шоута по цял свят, гарантират почетно място на Helloween в историята на метъла.        

В афиша на Kavarna Rock 2014 са и Sabaton, които безспорно стават все по-популярни на европейската метъл сцена, и легендарната рок пауър банда Krokus (на снимката). Двете формации ще се появят малко преди хедлайнърите, обещавайки да заредят хилядите почитатели до краен предел преди финала.

Сред акцентите във феста са още мелодичните швейцарци Gotthard, класическата хеви рок банда Pretty Maids,  основателят на Masterplan – Jorn Lande с едноименната норвежка група Jorn, и Gus G, китарист на Ozzy Osbourne и Firefind.

"Феновете на Каварна споделиха с нас любимите си изпълнители и ние се съобразихме с техните желания. Всички музиканти са известни като невероятни лайв изпълнители, така че се подгответе за един незабравим Kavarna Rock 2014, споделят от организаторите.

Те припомнят на любителите на футбола, които не искат да пропускат мачовете от Световното, че ще има специална видеостена с размери 6 на 8 метра, на която ще бъдат предавани дербитата.

Билетите за фестивала струват 90 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички