Дует Мания представи стилно новата си програма


Дует Мания представи стилно новата си програма

6719

С атрактивни крилати тоалети, съчетани с невероятни умения в бели денс чупките и под ритъма на саксофона на Дани, сестрите от дует Мания възпламениха гостите в 9th Avenue Bar & Dinner.

Както MySound.bg вече огласи, Дани и Юлия представиха пред елитни гости първата част от новото си музикално шоу.

Двете демонстрираха артистични таланти, оригинални сценични тоалети и ниво на световни звезди. Във втората част към изпълнителките се присъедини и техният бенд, част от който е и съпругът на Дани -  музикантът от Латино партизани Ивелин Атанасов. Двамата 6 години живяха в Ню Йорк и вече са американски граждани.

Сред гостите бяха ген. Красимир Занев, бившият зам.-областен управител на София Цвети Кръстев, командосът Георги Драганов, туристическите босове Йоана Заркина и Румен Христов, звездата от "Сблъсък" Алина Дуарте с приятеля си Тони, журналистката и PR Патриция Кирилова, собственичката на Beauty Bank Ана Никол и топмоделът Карина Георгиева, завърналите се от емигранство музиканти от група Импулс, музикални продуценти, журналисти и други.

Даниела и Юлия са концертирали по цял свят - в Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Израел, Египет, Чехия, Великобритания, Ирландия, Швейцария, Македония, Китай, Южна Корея и САЩ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички