Започват кастингите за третия сезон на Гласът на България


Започват кастингите за третия сезон на Гласът на България

4299

От Велико Търново на 28 юни и Варна на следващия ден започват предварителните кастинги за третия сезон на "Гласът на България”.

Музикален продуцент на шоуто по по bTV  е Евгени ДимитровМаестрото. Треньорите, чиято самоличност все още се пази в тайна, ще бъдат голямата изненада в шоуто и най-голямото предизвикателство за участниците.

Записванията за предварителните прослушвания за третия сезон вече започнаха. Могат да се запишат всички, желаещи да се състезават за своето място в кастингите "на тъмно". Необходимо е те да попълнят електронен формуляр и да прикачат аудио- или видеозапис на своето изпълнение на glasat.btv.bg. Единственият критерий, по който кандидатите ще бъдат селектирани, както и досега, е гласът.

Очакванията на екипа към кандидатите е много голям, тъй като през последните години е повече от очевидно, че музикалният талант на българина е неизчерпаем.

Това е и причината екипът на шоуто и бенда с нетърпение да очакват да се запознаят с талантливите кандидати и да споделят своя опит с тях.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички