Васил Чергов свири на пиано сред пясъците на Албена


Васил Чергов свири на пиано сред пясъците на Албена

3571

Васил Чергов пренесе с приятели пиано с тегло 500 килограма насред самия плаж в Албена и засвири на крачка от вълните.

Причината е най-новото му видео "Лято е", чийто режисьор е Малин Миланов - Монти от Ice Cream (отличен от тазгодишните награди на БГ Радио за режисьор на годината). Оператор на клипа е Ивайло Конов, а сексапилната дама, която разсейва през цялото време певеца в лентата, е фотомоделът Теди Цветкова.

Премиерата на "Лято е" събра артисти от различни поколения. Промоцията, която се състоя в Bar Flight оная вечер, бе уважена от Поли Генова, Веси Бонева и Кристина Димитрова.

"Лято е" е песен с много харизма и енергиен заряд. Текстът и мелодията са дело на Васил Чергов, а аранжиментът е поделен с Милко Михайлов (смесване и мастеринг). Парчето има запомняща се мелодична линия, а думите засягат отдавна забравената романтика между мъжа и жената. Песните, с които Васко е популярен, са дело на други автори, докато "Лято е" разкрива композиторския талант на певеца, обещаващ в най-скоро време следващи авторски проекти.

Чергов е известен сред музикантските среди  и любимец на клубните фенове. Изпълнителят изгря с участието си в последното издание "Гласът на България", където стигна до финала, а сега е избран за лице на следващия сезон на формата. Както MySound.bg вече писа, Чергов бе подгряващ на колумбийската звезда J Balvin, получи и номинация в категорията да БГ дебют на Годишните музикални награди на БГ Радио тази година.

Aмериканската компания Wilkinson Sword с дългогодишна история, добре позната и наложена в Европа, а отскорo и на българсия пазар, беше пленена от "Лято е" и от чара на Васил Чергов и избра да подкрепи промоцията.

"Много харесваме гласа му. Много харесваме и брадата му, но искаме да я обръснем", коментираха представителки на марката по време на презентацията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички