Submotion Orchestra с концерти в София и на морето


Submotion Orchestra с концерти в София и на морето

3730

Мелодия от друго измерение ще огласи София от огромната тераса на Bar & Dinner "III-ти етаж" и Hacienda Beach в Лозенец съответно на 11 и 12 юли.

Британската формация Submotion Orchestra пристига по покана на Event Zone, организиращи популярната парти поредица Summer Session Concerts.

Създадена през 2009 в Лийдс, Submotion Orchestra е една от най-успешните британски групи с вълнуващо и интересно звучене. Продукцията ѝ съчетава електроника, соул, ембиънт, джаз и дъб. Музиката на бандата носи спокойствие, красота и малко меланхолия. Тромпетът шепти романтично, пианото допринася за джазово звучене, а кристалният глас на магнетичната певица Ruby Wood е финалният щрих, придаващ блясък. Диджеят и продуцент Ruckspin пък е онзи, който създава космическия свят Submotion. Тази симфония от звуци е допълнена от баса и перкусиите и е истински триумф за качествена музика. В момента бандата работи над третия си албум.

За меломаните, които още не са отпрашили за морето - 11 юли, на просторната тераса на "III-ти етаж", британците ще представят най-добрите си парчета. Ако пък вече сте заровили крака в пясъка – 12 юли, плажният бар Hacienda в курортното селище Лозенец ще приюти Submotion за втората изява от визитата на гостите у нас.

Билети за двата концерта може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 25 лв., на място цената на пропуска ще бъде 30 лв.

Билети за концерта в "ІІІ етаж" Bar & Dinner, София:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/kosmiceski-koncert-submotion-orchestra-sofi-iii-etaz-bardinner-365473/event.html#

Билети за концерта в Hacienda Beach, Лозенец:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/kosmiceski-koncert-submotion-orchestra-s-lozenec-hacienda-beach-365592/event.html

https://www.facebook.com/events/655355784540380/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички