Europe и Helloween събраха над 10 000 души на стадион Калиакра


Europe и Helloween събраха над 10 000 души на стадион Калиакра

4692

Дойде краят на още едно успешно издание на дългогодишния рок фестивал Kavarna Rock.

За девето лято събитието показа, че рок музиката има огромно количество български фенове, които не пропускат възможността веднъж в годината да видят някои от най-добрите групи от световната сцена, събрани на стадион "Калиакра".

Както MySound.bg нееднократно писа, рок столицата на България беше оглушена от парчетата на Gus G., Pretty Maids, Jorn и Gotthard, които предизвикаха истински фурор до излизането на Krokus и Sabaton. Сюблимният момент на 28 и 29 юни настъпи с излизането на Europe (на снимката) и Helloween. Бандите не само оправдаха очакванията на феновете с изпълнения на най-добрите парчета, но и доказаха, че неслучайно са избрани за хедлайнъри на най-известния рок фестивал на Балканите. "Преди няколко години бяхме в София, а сега сме тук с вас, на едно уникално място, каквото е рок столицата на България!", бяха едни от първите думи на вокалиста на Europe - Джоуи Темпест. Групите впечатлиха с уникални сценични представяния, предзвиквайки лавина от емоции у феновете.

Това лято фестивалът показа, че въпреки високите миналогодишни резултати, има възможност още веднъж да надскочи себе си.

"Пред сцената и атракционите се изредиха над 10 000 души. Kavarna Rock е фестивал с авторитетно минало и още по-обещаващо бъдеще", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.

Снимки - в секцията "Галерия"
     

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички