Sofia Rocks 2014: програмата по часове


Sofia Rocks 2014: програмата по часове

3712

Sofia Rocks 2014 е с пълен и ясен график вече.

Както MySound.bg нееднократно информира, петото издание на фестивала ще се състои на столичния стадион "Академик" тази неделя, 6 юли.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 14.00 часа. Час след това  - в 15.00 часа, на сцената ще се появи метъл бандата Osssy. Френската пост рок група Alcest ще забие в 16.00 часа. Нашумялата американска формация Skillet пък ще даде всичко от себе за българската публика със стартов час 17.15 часа.

В ранните вечерни часове сцената ще бъде превзета и от шведската банда с мелодично инди звучене Mando Diao. Очаква се тя да се появи в 19.00 ч., близо два часа преди първия хедлайнър – легендарните американци The Offspring (20.45 часа). Организаторите припомнят, че те ще изпълнят специалното си шоу Smash, създадено по повод 20-годишнината от издаването на най-продавания инди албум за всички времена – "Smash".

Събитието ще завърши със зрелищния спектакъл на 30 Second To Mars. Фронтменът Джаред Лето и неговата банда ще омагьосат феновете с близо двучасов сет. Той ще започне в 22.40 часа и щe пресъздаде магията от клиповете, наподобяващи късометражни филми, с които съставът покори света.  

Sofia Rocks 2014 ще събере рок фенове от страната и целия Балкански полуостров. Шоуто ще бъде съпроводено от множествено специални ефекти. Присъстващите ще могат да чуят и видят шест концерта на цената на един билет, а по традиция децата до 10-годишна възраст влизат безплатно.

Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за европейска столица на културата през 2019.

Билети - в мрежата на Eventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет", на цени от 90 и 110 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички