ВИП пакетите за среща с Джаред Лето изкупени


ВИП пакетите за среща с Джаред Лето изкупени

4098

VIP пакетите, включващи среща с Джаред Лето и бандата му 30 Sеconds To Mars, автограф и лична снимка с гостита, са изчерпани, информираха от Balkan Entertainment Company (BEC), организиращи Sofia Rocks 2014.

Както MySound.bg нееднократно информира, петото издание на популярния фестивал ще се състои на столичния стадион "Академик" на 6 юли. Освен 30 Sеcond To Mars родните почитатели очакват The Offspring, Skillet, Mando Diao, Alcest и Osssy.

Организаторите споделят, че в последната седмица интересът към събитието е нараснал значително. С най-голямо нетърпение се очаква пристигането на Джаред Лето и 30 Sеcond To Mars. Цените от 250 и 500 долара явно не са стреснали феновете от България и региона, тъй като дори отпуснатата допълнително бройка е била продадена в рамките на няколко часа.

"Всъщност, в момента се налага да разместим почти всичко в бекстейдж зоната, за да изградим изцяло ново помещение, което да побере всички, закупили VIP пакети в последните няколко дни. Front  Of Stage билетите също са пред изчерпване", заяви Петър Петров от BEC.

Вратите на "Академик" отварят в 14.00 ч.

Билети за събитието - в мрежата на Eventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет" на цени от 90 и 110 лв., както и на място.

Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за европейска столица на културата 2019.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички