Георги Христов и Филип Киркоров обядваха в Под липите


Георги Христов и Филип Киркоров обядваха в Под липите

4270

Георги Христов и Филип Киркоров бяха на приятелски обяд в столичения ресторант "Под липите",  далеч от погледите на папараците и интригантите.

Размениха си подаръци, както всеки път, когато се видят в България, Русия или другаде по света. Киркоров пристигна по-рано от Велико Търново в София специално за срещата със своя "български брат".  Христов пък се завърна от вилата си в Гърция, където прекарва по-голямата част от времето си напоследък, за срещата със своя "руски брат" и за професионален ангажимент на корпоративно парти по морето няколко часа по-късно, заради което не успя да присъства на концерта на колегата си в зала 1 на НДК.

По време на обяда Георги Христов подари на своя колега най-новия си диск "Golden Ballads – Още те обичам" и го посъветва, за да няма проблеми с авторите, да изпълнява авторските му песни в него, като даде и разрешение за това. Двамата си размениха и покани за гостуване в крайбрежните си имоти. Филип покани Георги Христов на вилата си в Маями, а нашият певец – на своята, в Гърция. Може би Георги Христов ще гостува на Киркоров в средата на януари или в началото на февруари следващата година, където ще отпразнува и рождения си ден. По предварителна програма от 4 февруари стартира американо-канадско турне на Христов, което е очаквано с огромен интерес от българската диаспора в Америка, където не е пял от 13 години.
    
Дотогава на Георги Христов му предстоят още концерти в страната в рамките на националното му турне. Най-близкият от тях е в Бургас на 9 юли.

Както MySound.bg вече писа, спектакълът му в София ще се състои в зала 1 на НДК на  26 ноември.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички