Waka Flocka Flame закрива HipHop Hell Tour 2014


Waka Flocka Flame закрива HipHop Hell Tour 2014

5429

Waka Flocka Flame идва специално за финала на 359 HipHop Hell Tour 2014 в Dance Centre Mania, Слънчев бряг, на 7 август.

Актуалният рапър ще е гвоздей в програмата на лятното турне между 30 юли до 7 август, което ще представи и родните участници Alex P, Bobo, X, DEE, Сарафа, E.C.C.C., Hoodini, Kriminal, Студента и със специалeн гост Боби Ваклинов от "Господари на ефира". Танците са поверени на сексапилните танцьорки, избрани с кастинг, момчетата от Energy Crew и финалиста от последния сезон на "България търси талант" - попинг сензацията Бехайдин.

Waka Flocka Flame няма търпение да се запознае с организаторите, за които има лични референции от DMX и Rick Ross, с които записа съвместното парче: http://www.youtube.com/watch?v=REr0ahPII8o

Рапърът от Атланта Джорджия, идва по специална покана на 359 Hip Hop по случай лятното турне и старта на най-новата музикална българска хип-хоп телевизия 359 TV.

За първи път на феновете на истинския рап ще бъде предложено нов тип забавление. Горещите концерти не случайно ще се случват в част от най-големите аква паркове и басейни в страната. Партитата тип Маями са провокативни с локации, изкусителни  и дяволски красиви жени и някои от най-сексапилните български рапъри.

Всяко парти ще продължи повече от 4 часа.

Всички участници и повече информация за турнето - на:
www.359tour.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички