Jaya The Cat в Маймунарника: Веселба по домашному


Jaya The Cat в Маймунарника: Веселба по домашному

4197

За Jaya The Cat всичко вече е изписано.

Бандата е била десетина пъти в България и е ясно, че притежава тукашния манталитет и знае как да прави добро парти. В една от песните ѝ е спомената София, вокалистът Джеф Лагадек има апартамент тук, а всеки концерт на неговата колоритна шайка предизвиква раздвижване в местния ъндърграунд.

Без съмнение Jaya Тhe Cat все още са сила, но с всеки изминал концерт става все по-ясно, че те вече са поизгубили тръпката в България. В "Маймунарника" на 9 юли  бандата изпълни задължителните "Twist The Cap", "Hello Hangover", "Nobody` Fault", "Night Bus", "Final Solution", както и "Date With А Needle", "Two Ships Passing", "Here Come The Drums" от последния албум "The New International Sound Оf Hedonism".

Парчетата са все толкова грабващи и пасващи на местната действителност, все още вдигат хората, но концертите на американо-холандска формация в България започват да се обръщат във все по-неангажиращо и-между-другото приятелско събиране с музика от сцената. Гостите изглежда се чувстват все едно свирят пред приятели в хола си, а тези приятели знаят репертора им отначало до край.

Jaya Тhe Cat е група, която има значение за България. Именно заради това няма да е зле следващия път да изпълни различни песни, в противен случай рискува да се превърне в чуждестранен вариант на вече липсващите Уикеда.

Песните на Джеф Лагадек и Ко. са жестоки, но те са ги свирили толкова пъти, че вече са им писнали. Както и на всички останали.

Снимки на Ангел Златков - в секцията "Галерия".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички