Докосни лятото с Тouch Аnd Go


Докосни лятото с Тouch Аnd Go

3933

Обичаната група Touch Аnd Go пристига за два концерта в България в разгара на лятото.

Изявите на британското дуо - в програмата на поредицата Summer Session Concerts на Event Zone, са на панорамната тераса на заведението "ІІІ етаж" в София на 25 юли, петък, и на плажа на Casa Real, Свети Влас, следващата вечер.

И двете събития започват в 21.00 ч.

"Потомство на един несвещен съюз" - така композиторът Дейвид Лов, журналистът Чарли Гилет и съоснователят на Oval Music Гордън Нелки определят Touch Аnd Go. Страстта към популярната музика и специфично звучене кара музикантите да създадат концепция за "повече джаз - по-малко текст". Дни по-късно тромпетът на Джеймс Линч ловко се включва в латино семпъла за "Would You..?" и готово. Хит! Песента е в известния албум "I Find You Very Attractive", от който са популярните парчета "Straight To Number One", "So Hot" и "Tango In Harlem". Успехът е неминуем, но невъзможен без вокалистката Ванеса Ланкастър или кадифения звук от тромпета на Линч. Текстовете на песните са съвместно дело на двамата.

Съпорт на гостите в Свети Влас ще бъдат Mey & Alex - Rnblicious.

Пректът е създаден от младите таланати с романтични и дълбоки соул гласове - Mey & Alex. Те ще представят авторски пиеси в стилистиката на ар-ен-би, соула и джаза. Маги Алексиева, позната на българската публика като Mey, не отстъпва на артисти като Beyonce или Alica Keys, но целта ѝ не е да имитира, а да създава оригинални композици.  Музиката, която Алекс създава, е изпълнена с емоция и разтапя женските сърца с всеки  тон.  

Както MySound.bg нееднократно информира, серията Summer Session Concerts представя именити български и чуждестранни групи и изпълнители, сред които Mo’Horizons, Submotion Orchestra, Alice Francis, Белослава, Преслава Пейчева, Теодосий Спасов, Виктор Чучков и много други.

За подробности следете на www.eventzone.bg

Билети за събитията можете да намерите в мрежата на Eventim:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/touch-and-go-kk-sveti-blas-sofi-73/events.html

https://www.facebook.com/events/665969396818092/?fref=ts
https://www.facebook.com/events/1438734376402649/?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички