Sevi на първо турне извън България


Sevi на първо турне извън България

4117

След като спечелиха сърцата на международното жури в Каварна Рок Фест 2014 и откриха вечерта на Europe, музикантите от Sevi стягат куфарите за първо турне извън България.

То започва в Аспровалта (Гърция) на 18 юли и продължава с няколко дати в Италия: на 25 юли в Malesco, бар La Sosta, където нашата банда ще загрее за участието си във фестивала Pirates Оf Rock (http://www.piratesofrock.altervista.org) на 26 юли.
 
Съвсем в стила на събитието българите ще участват с пиратското си шоу и ще "превземат" сцената на "Черната перла". (Фестивалът е на две сцени - съответно Тhe Black Pearl и The Kraken Stage.

На 27 родните музиканти ще запалят моторите към Bikes Fest в Милано и ще свирят с италианските си колеги от Down The Stone (http://www.downthestone.com).

Турнето продължава на юг с концерт в Grosseto, където групата ще представи новия си сингъл "On My Own" заедно с автора на музиката Pino Biaggioli и неговата формация. Специално за италианските фенове нашите музиканти са подготвили и италианска версия на "On My Own" ("Senza Тe").

Обиколката завършва с концерт в Сърбия на най-стария фестивал в ЕвропаGitarijada, Зайчар, където бандата ще излезе на главната от петте сцени непосредствено преди ветераните Riblja Čorba на 2 август.

Да  пожелаем успех на нашата сърцата и талантлива банда!

www.seviband.com

https://www.youtube.com/watch?v=raFmWxxfE6s

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички