Scala Mercalli и Аналгин удрят преди W.A.S.P. в Бургас


Scala Mercalli и Аналгин удрят преди W.A.S.P. в Бургас

4211

Scala Mercalli и Аналгин ще подгреят публиката преди W.A.S.P. в Бургас, информираха организаторите на събитието M.E.Music.

Както MySound.bg вече огласи, знаменитият форнтмен Блеки Лоулес и неговите музиканти са подготвили уникално шоу за родните фенове, което ще се състои в  летния театър на 4 август. Шоуто у нас е част от голямото световно турне Thirty Years Оf Thunder, с което легендарните рокаджии отбелязват своя 30-годишен юбилей.

Програмата ще започне точно в 20.00 ч. със здрав сет на италианците Scala Mercalli (на снимката). Създадена през 1992, това е една от малкото италиански групи, които творят в тежкия жанр, и се е наложила през годините в роднината си само със своята аворска музика. Членовете на бандата са петима - Серджо Чиколи (барабани), Кристиан Бартолачи (вокал), Джуси Бетеи (бас), Лука Виньони (китара) и Клементе Каталани (китара). След много демо записи и сингли, през 2004 издават първия си официален албум "My Daemons", който се приема изключително добре от феновете, критиката и специализираните медии в Европа, Азия и Австралия.  През 2009 излиза последният за момента диск на бандата -"Border Wild", в подкрепа на който музикантите предприемат  голямо европейско турне.

Музикантите са канени на много международни фестивали в Германия, Испания, Гърция, Белгия и Обединеното кралство. Подгрявали са концертите на Shaman, Lacuna Coil, Extrema, Blaze и Tarja Turunen.

Втората подгряваща банда, която ще се качи на сцената преди W.A.S.P., е  Аналгин. През годините фронтменът на Ахат Звезди и неговите музиканти имат богат опит в откриването за величия, гостували у нас  - от  Europe, през Soulfly и Doogie White - до Deep Purple и Guns'n'Roses.  За своето участие момчетата са подготвили най-силните си парчета и здрава порция рок-ен-рол, с които ще взривят публиката.

Билети за шоуто на трите групи все още могат да бъдат намерени на цена от 45 лв.  във всички каси в мрежата на "Тикетпро" и онлай на www.ticketpro.bg., в деня на концерта цената им ще бъде 50 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички