Славена и Ерик отпразнуваха двоен рожден ден


Славена и Ерик отпразнуваха двоен рожден ден

3697

Славена и Ерик отбелязаха своите рождени дни в компанията на много близки и приятели в столичния клуб Secrets онази вечер.

Партито продължи до ранните часове и забавлението беше на макс.

Събитието уважи собственикът на музикална компания Diapason Records – г-н Ненчо Касъмов, който продуцира двамата изпълнители. Освен него на горещия купон присъстваха композиторите Мартин Биолчев, Теодор Ташев, Радостин Кишев и други музиканти. Звездното присъствие бе допълнено от топгримьора Бони. На партито бе забелязан още режисьорът Иво Гергинов, който засне последното видео на Славена - "По женски" в дует с колежката й Кристина.

Купонът бе на ниво и всички гости се заболяваха до рано сутринта. "Много се радвам, че тази година празнувахме заедно с Ерик. Той е не само мой колега, но и близък приятел. Беше страхотно, че успяхме да съберем нашите близки и приятели на едно място. Благодарим на клуб Secrets за любезното домакинство", каза Славена. "Получи се много добро парти. Аз също много си я обичам Славена и се радвам, че тази година отбелязахме рождените си дни заедно. Може пък да го превърнем в традиция!", допълни още дългокосият изпълнител.

Освен поздравления рождениците получиха много пожелания и от своите колеги от Diapason Records, които не успяха да присъстват на партито заради професионалните си ангажименти в други точки на България.

В края на вечерта Славена и Ерик бяха изненадани от клуб Secrets със специално изработена торта, украсена с лика на двамата изпълнители (на снимката).

Освен сладкото изкушение, което опитаха всички на купона, рождениците получиха и много други подаръци. "Аз дори казвах на хората, че няма нужда да ми носят подаръци. За мен най-важното е да бъда в компанията на хората, които обичам. Това е най-хубавият подарък!", сподели Славена. "Дано в бъдеще да посрещаме така още много рождени дни. Пожелавам си да сме живи и здрави, защото здравето е най-важното, колкото и банално да звучи", каза Ерик.

"Много благодаря от името на двамата на всички, които уважиха нашия празник, и за множеството поздрави, които получихме от тези, които не успяха да присъстват", допълни още изпълнителят.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички