D2 обявиха финалистите в конкурса за ремикс на Феникс


D2 обявиха финалистите в конкурса за ремикс на Феникс

3792

D2 дадоха старт на гласуването за шестте финалисти в конкурса за ремикс на хита "Феникс".

Победителят, който ще спечели джаджата-мечта Ableton Push, ще бъде избран от самите фенове до 1 август според броя харесвания на парчетата. Ремиксите финалисти са дело на диджеите Rossko, Seagullboy, DJ Kraxx, Silver Ivanov, Kris Master и Southy, а стилово покриват пълния спектър на хаус музиката – от тек до дийп и прогресив хаус. Визуално всяко от парчетата е допълнено с видео, в което снимки на D2 се редуват с кадри на приятели на бандата като Мария Илиева, Ники Кънчев, Йордан Йовчев и Асен Блатечки в ти-шърти с логото на албума "Феникс".

Междувременно музикантите продължават с пълната си концертна програма и миналата седмица свириха"Феникс" на живо пред екзалтирана публика от 30 000 души като БГ хедлайнъри на фестивала Hello! Ficosota Festival в Шумен.

Тази седмица D2 ще представят ексклузивно всеки от ремиксите в предаването "Любими песни за любими хора" по БГ Радио с водещ Атанас Стоянов, както и на сайта си d2band.com и на официалния си профил в социалната мрежа facebook.com/D2BAND.

Всички ремикси на "Феникс" може да чуете тук:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLCz61Vtq2kQr-vgsQRrn2BZjgLg0Xba7Z

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички