Стотици поздравиха Дивна за Какво пък толкова


Стотици поздравиха Дивна за Какво пък толкова

4052

Часове след премиерата на видеото "Какво пък толкова", официалният профил на Дивна във Фейсбук генерира хиляди лайкове и стотици положителни коментари от страна на феновете ѝ.

Свежият трак и стилният клип бяха повод за множество комплименти – "Браво, Дивна! Поздравявам те, че си останала настрани от масово опошляване! Много свежо и различно! Желая от сърце УСПЕХ!", гласи един от най-категоричните коментари в социалната мрежа.
 
"Какво пък толкова" е по музика на Дивна, текстът е на Илия Григоров и Графа, а аранжиментът - на Графа. Топмузикантите от Акага също участват в проекта и това определено се харесва на феновете, които се изказват ласкаво за силния брас в песента. В авторския си сингъл Дивна успява пълноценно да разкрие вокалния си потенциал, красотата на гласа си и своя композиторски талант.
 
Идеята за парчето е на Дивна, като първоначално продуцентите ѝ от "Монте Мюзик" планират сингълът да излезе наесен, но след като Графа придава лятно звучене със свежия си аранжимент, концепцията се променя. Видеоклипът на режисьора Васил Стефанов допълва положителното настроение, което носи песента.

Стефанов снима за първи път Дивна и отразява промяната в нейната визия, излъчване и превръщането ѝ в очарователна млада дама.

Виж клипа на:

http://vbox7.com/play:52ec82e2c2

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички