Спечели безплатен пропуск за концерта на Тестамент!


Спечели безплатен пропуск за концерта на Тестамент!

3637

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Loud Concerts, организиращи първия концерт на Тестамент (Testament) в София. Както е известно, американската банда пристига не само с най-доброто от албумите си дотук, но и с актуален двоен диск.

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят безплатен пропуск за траш резачката в зала "Универсиада" на 11 август.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Тестамент?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Testament

Очакваме до 14.00 ч. на 31 юли, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Докато метъл феновете очакват с нетърпение 11 август, когато една от най-влиятелните траш банди ще забие за първи път в столицата, водещата фигура в групата - Chuck Billy, даде интервюта за специализираните български медии.

След приключване на настоящата им европейска обиколка, Chuck Billy, Еric Peterson, Alex Skolnick, Gene Hoglan и Steve DiGiorgio ще се съсредоточат върху създаването на нов албум, като се надяват той да бъде издаден в началото на следващата година.

Всички музиканти са в невероятна форма и смятат, че това е най-добрият състав на формацията, през която преминаха величия като John Tempesta, Dave Lombardo, Paul Bostaph, Nick Barker и много други.

И въпреки че не са свирили досега в София, очакванията на гостите са големи, тъй като са гледали записа на The Big Four и са искрено впечатлени от енергията на българските фенове. Единственото разочарование на фронтмена напоследък е отпадането на Холандия от Световното първенство, тъй като именно този отбор бе безспорният му фаворит в Бразилия.

Българската метъл дружина Downslot ще бъде съпорт на американските класици. Създадената през 2008 година група е в състав: Иван Делибалтов – китари, Васил Андонов – китари, Стоян Илиев – барабани и Илиян Шиклов – бас/вокали. Бандата има един албум - "God Is War" (2012), и многобройни почитатели на тежката музика благодарение на десетките концерти из цяла България.

Междувременно, все още може да тестваш късмета за

- безплатен пропуск за шоуто на Dream Theater

Ето КАК!

- ДВОЙНА покана за концертите на Touch & Go и  ЛИЧНА среща с британците

Виж повече ТУК!

Успех на всички!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички