Лятото дойде с Mo Horizons


Лятото дойде с Mo Horizons

3635

Именитата лаудж формация Mo’ Horizons предизвика същински фурор с двата си концерта у нас.

Denise M’Baye, Ralf  Droesemeyer и Nene Vasquez пристигнаха в четвъртък. Още на следващия ден се отправиха към Свети Влас. В красивата атмосфера на The Lounge Bar хановерската банда пренесе темперамента на южните страни. Denise (на снимката) не спря да танцува и на сцената, и сред публиката, създавайки еуфорично настроение.  Ralf и Nene й помагаха с присъщия си усет за импровизация на перкусиите и зад пулта.

Изключително позитивни и земни, Mo’ Horizons просто знаят как да се забавляват и да предадат емоцията си на слушателя, категорични са присъствали на събитията.

Самите изпълнители обожават изпълненията си в България. "Тук хората са като италианците, испанците или бразилците. Много сте темпераменти. Невероятни сте". Такъв портрет  на своите почитатели обрисува перкусионистът Nene. Заредени с много позитивен заряд от първото си участие в Свети Влас, музикантите отпътуваха за столицата в събота.

В София ги посрещнаха много нетърпеливи почитатели на просторната тераса на бар "III етаж", под откритото лятно небе на фона на нощна Витоша. Шармантната вокалистка  запя, акомпанирана от  Ralf, Nene и Стоян Роянов Я–я, оставяйки всички без думи. Нашият музикант често свири с групата на изявите й в България, а този формат на гостите е любим на феновете им у нас.

"Бяха толкова енергични и страстни", сподели почитателка на формацията и добави, че не си е представяла по-страхотно преживяване. "Направо са зашеметяващи", коментираха две приятелки докато танцуваха до Denise. Вокалистката отново не се притесни да бъде близо до хората, "които истински я зареждат и правят щастлива".

Преди всеки от концертите няколко късметлии имаха неповтроимия шанс да се срещнат лично със своите любимци. Срещите и в столицата и в Свети Влас бяха изключително емоционални и за двете страни. "Заради това продължавам да свиря", каза Nene, добавяйки, че никога не би сменил работата си. "Хей, плащат ми, за да правя това, което обожавам. За нищо на света не сменям тази професия", допълни той.

Както MySound.bg нееднократно информира, концертите на групата са част от поредицата събития на организаторите – Summer Session Concerts. Концепция, създадена да направи лятото незабравимо.

В рамките ѝ ще се изявят Touch Аnd Go, Alice Francis, Васил Петров, Теoдосий Спасов, Виктор Чучков, както и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички