Френско олала и испанско оле в Bedroom Beach


Френско олала и испанско оле в Bedroom Beach

3746

Шармантен микс от френско "олала" и испанско "оле" ще озвучи Bedroom Beach в Слънчев бряг.

Съчетанието се получава, и още как! Стига вариететната програма на клуба Moulin Rouge и ветеранът на испанската и европейската хаус музика - диджей Рубен Алварес, да бъдат събрани на едно място.

Както MySound.bg вече огласи, това ще се случи на 25 юли.

Вечерта ще бъде гарнирана от програмата Moulin Rouge с нейните екзотични маски, огромни ветрила и пищни перуки, танци с бастунчета и бомбета, дълги стройни женски крака и прекрасна люлка като декор. Полъх от Париж и от представлението Crazy Horse. И капка от неповторимото френско възклицание "олала".

За да се получи истинското вечерно пиршество на сетивата и емоциите, клуб Bedroom Beach ще сервира "ордьовъра" Moulin Rouge заедно с "испанското вино" на авторитетния DJ Рубен Алварес, който постоянно експериментира и не спира да прилага разнообразни ефекти, обрати, акапелна музика, да смесва дръзко стилове. И понеже френско "олала" и испанското "оле" си подават ръка под звездите на родния Слънчев бряг, заедно с Рубен Алварес зад пулта ще е и резидентът на Bedroom Beach - DJ Mascota. Двамата записаха наскоро съвместно парче, което носи името "I Like You". Негов издател е един от най-добрите лейбъли в света - Urbana Recordings.

Bonsoir и Bienvenido на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички