Британският дръм-ен-бейс гуру Dimension преди холандците Noisia


Британският дръм-ен-бейс гуру Dimension преди холандците Noisia

3642

Британският дръм-ен-бейс гуру Dimension ще застане зад пулта преди Noisia на Cacao Beach тази събота.

Както MySound.bg нееднократно писа, най-известното дръм и бас трио пристига за изява по покана на H.M.S.U. в програмата на тазгодишния Solar Summer.

Robert Etheridgе, по-известен като Dimension, е дръм-ен бейс диджей и продуцент от Лондон. Още на 15 Роб открива електронната музика и разбира какво е да си музикален продуцент. Оттогава не изоставя страстта си и никога не поглежда назад. С подкрепата на имена като Andy C, Chase & Status, Annie Mac, Zane Lowe, Friction, Danny Byrd, Culture Shock, Cyantific и Wilkinson, Dimension е готов да експлодира. Негови сетове са звучали по BBC Radio 1 и Cyantific Music, а на 26 юли ще го видим и за първи път на Cacao Beach.

Първични, оригинални, емоционални – така може да определим холандците Noisia. За по-малко от десетилетие те придобиха популярност с несравнимите си технически умения,  брилянтно съчетавайки характерните дръм-ен-бейс линии с много и различни други стилове. Като резултат – триото изпъква с много авторска музика към трейлърите на холивудски блокблъстъри като Transformers 3: Dark Оf Тhe Moon, музика за видеоигри, ремикси и продуциране на парчета на някои от най-популярните артисти в света. Част от тях са Skrillex, Labrinth, deadmau5, Mark Knight ft. Skin, The Prodigy, като дори участват в  няколко парчета за албума на Korn "The Path Of Totality".     

Динамично дръм-ен-бейс звучене ще разлюлее курортния комплекс във втората вечер на Solar. Събитието с неочакван край ще бъде открита от нашите Еxo и High Roll, които ще нажежат обстановката на плажа още в ранните часове на нощта. Мартин Попов (Konspirator) и Димо Пангелов (Mocks) са сред най-емблематичните артисти на българската електронна сцена. Още в зората на дръм-ен-бейс културата в България двамата заявяват своето място сред най-добрите диджеи на H.M.S.U. Твърди привърженици на нестандартния ритъм и въпреки че всеки от тях следва своя път, споделят общата си страст към музиката под името High Roll, като стават едни от малкото български артисти, чиято продукция е издавана от чуждестранен лейбъл.

На техно магната Richie Hаwtin, който идва със собствено шоу, 5-членен екип и трима съпътстващи диджеи, се пада честта за откриващото парти на 25, петък.

Билети за Solar Summer - в мрежата на Eventim.bg, клуб "Ялта" и клуб Cacao Beach.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички