Лятното издание на Brazzobrazzie започва утре


Лятното издание на Brazzobrazzie започва утре

3663

От утре започва на лятното издание на фестивала, посветен на красотата и лудостта на духовата музика Brazzobrazzie.

Както MySound.bg своевременно огласи, той ще се проведе в бар "Ментол Бийч" на централния плаж във Варна от 24 до 26 юли.

На 25 юли, петък, вторият ден на фестивала, весели и жизнерадостни брас нотки ще се носят над морето още от сутринта. Причината за това – едно обяснение в любов. Наскоро музикантите от съвременния духов Bushmills Brothers оркестър Brazz ViliDJ представиха своя летен хит – "Обичам те", вдъхновен от и посветен на любовта към морето. Брас чаровниците, чийто концерт в рамките на фестивала е на 25 юли, решиха, че няма по-добри момент и място за заснемане на видео към закачливото им лятно парче.

Снимките ще започнат още от сутринта на морския бряг и всички, които се намират на плажа, могат да участват в клипа. Естественият декор от пясък и море ще бъде подсилен от 4 кг. цветен прах, който ще бъде раздаван на желаещите да участват в кадрите. Режисьор на видеото, което ще отговаря напълно на характера на "Обичам те" - весел, празничeн, лежерен, летен, ще бъде Катрин Маринова, която учи кинорежисура в Лос Анджелис.
 
Песента към най-новото видео на Sen I (Roots Rocket Band), чиято премиера беше в началото на тази седмица, ще има своето първо live изпълнение на лятното издание на Brazzobrazzie. Лентата към "Wake Ъп!" е заснета по време на четвъртото издание на едноименния фестивал в прекрасната родопска атмосфера над град Куклен. Музиката е дело на италианския продуцент Bizzari, обединяващ продукцията в "Swing Heavy" Riddim, където се откроява и небезизвестната брас класика на ямайските легенди The Skatalites.

https://www.youtube.com/watch?v=EXN8xDOLE_Y

Веселата и жизнерадостна програма на лятното Brazzobrazzie (6 концерта, по 2 всяка вечер) ще бъде обогатена от двудневен арт- базар. Събитието, обединено под името Art Разнообраззие@Brazzobrazzie, ще се проведе в бар "Ментол Бийч" от 13.00 до 19.00 часа на 25 и 26 юли, и ще включва авторски бижута, играчки, чанти и дрехи, както и натурална козметика. На базара, организиран с партньорството на сдружение "Устойчиво общество" и Хранкооп Варна, ще се предлагат само продукти, създавани от варненски артисти.

Животът ще е брас и приятелска атмосфера, както винаги в компанията на Bushmills.

Фестивалът Brazzobrazzie е част от събитията в подкрепа на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата 2019.

Билети могат да се закупят в мрежата на Ticketportal, в Билетен център на НДК, на касата на варненския летен театър и на място в дните на фестивала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички