Кой спечели покани за Touch & Go и лична среща с артистите


Кой спечели покани за Touch & Go и лична среща с артистите

3746

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Event Zone, организиращи изявите на Touch & Go у нас. Както е известно, един от най-успешните световни поп/джаз тандеми пристига за концерти на панорамната тераса на бар "III етаж" в столицата на 25 юли, петък, и на бутиковия плаж в комплекс Casa Real, Свети Влас, на 26 юли, събота.

Четирима от вас получиха уникалната възможност да спечелят ДВОЙНА покана за концертите, а други двама, които ВЕЧЕ ИМАТ ЗАКУПЕН БИЛЕТ - редкия шанс да се срещнат ЛИЧНО със своите любимци.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича тромпетистът на Touch And Go?

Вярното е: Джеймс Линч.

Честито на Румен Новяков и Георги Маркилов, които да стягат багажа за морето, и на Борислав Василев и Вангелия Христова, които ще се радват на британците в София.

Димитър Попгеоргиев и Николета Ботева пък ще имат среща с именитите гости.

Ванеса Ланкастър (Vanessa Lancaster) и Джеймс Линч (James Lynch) пристигат у нас директно от Русия след няколко участия на големите клубни сцени в Москва и Санкт Петербург. Британците ще изпълнят най-големите си хитове. Изявата в Свети Влас ще бъде със специалното участние на родния проект Mey & Alex, който ще представи програмата Rnblicious. И двете събития са с начален част 21.00.  "ІІІ етаж" се намира на 3-ти етаж в бизнес център "Надежда", на метростанция "Хан Кубрат", булевард "Ломско шосе".

Концертите са от поредицата Summer Session Concerts, в която до края на лятото ще се изявят Alice Francis, Васил Петров, Виктор Чучков, Теодосий Спасов и много други изпълнители.

Билети за Touch & Go - в мрежата на Eventim на цени от 30 лв. до 60 лв. За събитието на морския бряг организаторите са предвидили ВИП-зона за лимитиран брой посетители, а повече информация можете да намерите в мрежата на Eventim. Броят на билетите е ограничен.

От ранна детска възраст Ванеса Ланкастър започва да се занимава с изкуство. На 4 годинки учи балет и има голям успех в Кралската балетна академия в Лондон. На 15 години започва да пее професионално, а на 16 се захваща с актьорско майсторство. Първата ѝ банда се казва Boys Behaving Badly. Участва в световното турне на реге групата Urban Species. Преди да покани певицата в концепцията си Touch Аnd Go, Дейвид Лов работи с нея по няколко проекта. Освен вокалистка в дуото, тя пише и текстовете на "Straight To Number One", "Big Beat" и "So Hot". Ванеса е била модел, рекламно лице и е озвучавала спотове по телевизията във Великобритания.   

Джеймс Линч е изучавал "Джаз и съвременна музика" в Лийдс, бил е водещ сопран в Националния младежки брас бенд на Великобритания, а на 17 години е награден за бързото си развитие в Националния младежки джаз оркестър. Свирил е във всички водещи бендове във Великобритания, включително BBC Big Band и Кралската филхармония. Линч е много популярен и в поп средите – свирил е за Robbie Williams, Rufus Wainwright, Matthew Herbert, Dizzy Rascal и Missy Eliot. Първи тромпет в турнето на Spice Girls на Острова през 1999.

Дейвид Лов кани Линч да участва в нов проект. След време тази концепция се превръща в Touch Аnd Go. Освен сред най–характерните тромпети в т.н. популярния джаз, Джеймс участва и в писането на текстовете на "Would You…?", "So Hot" и "Life’s A Beach".

Междувременно, все още може да пробваш късмета си за безплатен пропуск за концерта на Тестамент

Ето КАК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички