Нов клип от репортера на Господари на ефира Боби Ваклинов


Нов клип от репортера на Господари на ефира Боби Ваклинов

4263

Когато не гони със скункса сгазили лука политици и други "випове", Боби Ваклинов от "Господари на ефира" се занимава с рап, а "Неудобно" е най-новата му песен.

Всъщност напористият репортер смята това парче за своя истинския дебют в хип-хопа, въпреки че има доста записи зад гърба си. Текстът на песента e негов, красивите женски вокали са дело на Богдана Митова, а зад бийта стои ЖО. Цялата студийна работа като записи, микс и мастър е от Ros Koz, а парчето излиза от каталога на HiT sHOP Music Group.

Любопитното е, че клипът към песента е веселяшко намигване към видеото на 100 Кила "Freestyle II".  Боби е категоричен, че бъзикът е 100 процента добронамерен и няма за цел да покаже някакъв вид омраза (hate).  В клипа, дело на режисьора Мария Моева, оператора Йордан Бойчев и монтажиста Йордан Динчев, Ваклинов обменя флуиди с… козата Съботинка. След страстна целувка между него и чифтокопитното, последното се превръща… в красива девойка, в която се превъплъщава приятелката му Ивана.  Всъщност тя е организационният двигател за реализацията на видеото към "Неудобно".

Боби споделя, че е израснал с хип-хоп културата,  допълвайки, че като артист се е повлиял най-вече от посланията на X-team, изказа на Ъпсурт и звученето на Спенс. В момента работи по следващите си проекти заедно с музикалния продуцент Ros Koz, с който са решени да научат младото поколение да цени хип-хопа със съдържание, оригинален изказ,  здрав саунд и … добра дикция – нещо, което, според Боби, липсва у немалко от изпълнителите в момента.

През лятото Ваклинов ще вземе участие и в 359 Hip Hop Hell Tour, а есента ще бъде много силна, защото тогава бял свят ще видят няколко сингъла, в които участват и други родни изпълнители. Всичко ново като информация ще бъде достъпно в обновения сайт на HiT sHoP Music GrouP, който се очаква да стартира до месец.

https://www.youtube.com/watch?v=7S_y3-vVwXQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички