Джон Петручи (Dream Theater) пристига у нас с колекция китари


Джон Петручи (Dream Theater) пристига у нас с колекция китари

4414

След броени дни София ще бъде разтърсена от уникалното шоу на Dream Threater.

Както MySound.bg нееднократно информира, кралете на прогресив метъла пристигат у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за един много специален концерт, който ще се състои в столичната зала "Фестивална" от 20.00 ч. на 29 юли, вторник.

Изявата е част от  новото суперуспешно турне, промоутиращо последния албум на  знаменитата  формация. Озаглавен просто "Dream Theater", той затвърди успеха на групата и ѝ донесе втора номинация за "Грами" за сингъла "The Enemy Inside", както и четири номинации за Progressive Music Awards. Обиколката под надслов An Evening With Dream Theater стартира в началото на тази година и покори публиката в Америка и Европа.

Специално за това турне великолепната петорка е подготвила доста изненади за своите почитатели. Американците ще изпълнят за първи път песни, които никога досега не са звучали на техни концерти. Освен това обещават нова визия, декори, мултимедия, ефекти и уникално озвучаване. Всички коментари на музикалните специалисти и феновете се обединяват около категоричното твърдение, че това е най-доброто шоу на групата до момента.

Джон Петручи (John Petrucci), който е един от най-иновативните китаристи в света, пристига у нас с колекцията си китари, с които никога не се разделя. Той винаги решава в последния момент с кои от своите специално изработени за него инструменти да се появи на сцената. Все пак със сигурност ще чуем убийствения звук от последната му гордост – китарата Majesty на Music Man.

Изричното желание на Dream Theater е да не се пуши никъде в зоната на бекстейджа. Вечерята им ще включва телешко печено или стек, спагети и пържени зеленчуци по ориенталски. Сред предпочитаните питиета са бяло и червено вино и бира. Рокаджиите са поръчали и неограничено количество минерална вода и газирани напитки.

Бандата пристига у нас след концерта си в Букурещ в ранните часове на 29 юли. Входовете на "Фестивална" ще бъдат отворени в 18.00 ч. За разлика от други концерти, на този няма да има подгряващи изпълнители. Очакванията са Джон Петручи (на снимката вдясно) и компания да се качат на сцената малко след 20.00 ч, като шоуто им ще продължи поне три часа.

Билетите за концерта на цени от 60 до 80 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички