DJ Lady † Vamp събра очите на мъжете в клуб Bedroom Premium


DJ Lady † Vamp събра очите на мъжете в клуб Bedroom Premium

4391

Илона Буковска, по-известна с артистичния псевдоним DJ Lady † Vamp, спретна вълнуващ еротичен сет в столичния клуб Bedroom Premium.

Почитателите на хип-хоп музиката се насладиха на изпълнението на атрактивната красавица миналата вечер. Украинската диджейка събра погледите на всички гости с перфектните си форми. По време на изпълнението ѝ мъжете не откъснаха очи от нейната дръзка визия и повече гледаха, отколкото слушаха сетовете ѝ.

Както MySound.bg вече огласи, DJ Lady † Vamp пристигна в България по покана на Babyface Company и домакина верига клубове Bedroom. Предизвикателната диджейка ще гостува днес (24 юли) в Bedroom Beach в Слънчев бряг, където ще бъде подгрявана от DJ Gorro.

Lady†Vamp e една от най-предизвикателните личности в шоубизнеса в Източна Европа. Тя е не само диджей, но и модел с многобройни фотосесии, както и дизайнер. Снима за различни модни брандове и участва във видеопроекти на популярни хип-хоп артисти. Нещо повече, тя е първият хип-хоп модел на Украйна.

Въпреки крайно дръзката си визия в провокативното видео Ins – "LoveHeadShot" (18+), дело на руския режисьор Александър Tихомиров, Lady†Vamp предпочита да не e топлес диджей.

Откровена и истинска, това са качествата, които я превръщат в явление в музикалния бизнес и модния подиум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички